Необходими са Ви средства и желаете да изплащате своя кредит на удобни за Вас вноски? Ние Ви предлагаме кредит със седмични вноски, с възможност за предсрочно погасяване, рефинансиране и без никакви такси! Нашите продукти са подходящи и се ползват от хора, работещи на трудов договор или упражняващи свободна професия. Можете да кандидатствате онлайн или да посетите някой от офисите ни в цялата страна.

Условия за кандидатстване

  • Да сте пълнолетен български гражданин;
  • Да предоставите копие от валидна лична карта;
  • Да имате постоянен доход.

Финансова рамка

  • Предоставяме суми от 200 до 2000 лева;
  • Възможност за плащане на седмични вноски;
  • Срок на заема от 12 седмици до 43 седмици;
  • Фиксирани вноски за целия период на заема;
  • Избор на удобна за Вас вноска;
  • Възможност за плащане в брой или по банков път;
  • Удобно усвояване на сумата в офис.

Често задавани въпроси

Ако имате някакви други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0700 890 55 или на имейл адрес: office@credi-yes.com

Можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени, тъй като за нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.

Креди Йес е компания, която мисли за удобството и по-доброто финансово състояние на своите клиенти. Да, ние можем да обединим Вашите кредити, като предимството е в това, че ще имате само един кредит с много по-малка вноска от сумата на вноските по кредитите Ви.

За кредит може да кандидатства всеки един български гражданин, независимо от това дали има доказуем или недоказуем доход. При нужда, могат да бъдат изискани от кредитополучателя допълнителни условия, за да бъде одобрен. Креди Йес не дискриминира хората с недоказуем доход.

Креди Йес очаква от своите клиенти да вземат кредит тогава, когато са сигурни, че имат нужда от него, както и че могат да го върнат навреме. Както ние сме коректни към своите клиенти, така очаква и клиентите да са коректни към нас.

Креди Йес е компания с прозрачни и ясни условия. Ние държим на изграждане на взаимното доверие. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за по-добрите ни бъдещи отношения.

Одобрената сума можете да получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или кеш в офис на Креди Йес.

След като молбата Ви за кредит бъде разгледана, ние ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим, независимо дали становището ще бъде положително или отрицателно.

Работното време на компанията е всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа.

За кредит можете да кандидатствате в близо 80 офиса в цялата страна, както и онлайн, за целта Ви е нужна валидна лична карта.

Право да кандидатства за кредит има всеки един български гражданин, навършил 18 години. Подробности по условията за кандидатстване, можете да научите във всеки един от офисите на Креди Йес, онлайн или на 0700 890 55.

Нагоре