Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
СПЕЧЕЛИ ПОЧИВКА ЗА ДВАМА ...

СПЕЧЕЛИ ПОЧИВКА ЗА ДВАМА ОТ CREDIYES

10.04.2023 г.

СПЕЧЕЛИ ПОЧИВКА ЗА ДВАМА ОТ CREDIYES
Креди Йес ще зарадва своите клиенти с много подаръци, а един от тях ще има възможност да спечели голямата награда – двудневна All Inclusive почивка за двама в четиризвезден хотел в к.к. Слънчев бряг.
Клиенти, изтеглили кредит с главница по-голяма или равна на 1000 лв., ще получат подарък от нашите кредитни консултанти – USB Flash памет или външна батерия за мобилни устройства. А всички кредитополучатели, взели кредит в периода 10.04 – 20.05 независимо от усвоената сума, ще участват в томбола за двудневна All Inclusive почивка за двама в четиризвезден хотел в к.к. Слънчев бряг.

УСЛОВИЯ

Независимо дали сте нов или лоялен наш клиент, вземайки кредит в периода от 10 април до 20 май ще участва в томбола за 4* All Inclusive почивка, а клиентите усвоили кредит за сума по-голяма или равна на 1000 лв. ще получат предметен подарък от нашите служители.
Победителят от томболата за двудневна All Inclusive почивка ще се изтегли на 22 май и ще бъде уведомен лично по телефон или e-mail за спечелената от него награда.
Клиентът, спечелил почивка, ще трябва да се възползва от награда си в периода 01.06 -30.06.2023 г. при предварително направена резервация в хотела, направена поне 5 дни преди дата на пристигане. Ако този период бъде пропуснат, той губи правото си да се възползва от наградата и няма право да я замени с друга. Тя не може да бъде предоставяна на трети лица при никакви обстоятелства.

Ние разДАваме подаръци!

Повече информация може да получите във всеки наш офис, както и на телефон: 0700 890 55.
 
Заяви кредит

Назад

Разгледай още

Печеливши от томболата "Спечели СМАРТ TV"

Печеливши от томболата "Спечели СМАРТ TV"

Световното първенство по футбол 2022 в Катар бе грандиозно открито и първата среща вече е ...

Разгледай
Ипотечен заем

Ипотечен заем

Ипотечен заем и колко изгоден е той? Колко и дали е изгоден даден заем до голяма степен зависи от ...

Разгледай
Креди Йес подкрепи БК „Спартак“ – Димитровград

Креди Йес подкрепи БК „Спартак“ – Димитровград

Креди Йес осигури тренировъчно облекло за състезателите от боксов клуб „Спартак“ ...

Разгледай
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация