Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Кредити за ремонт на жилище

Кредити за ремонт на жилище
Покривът е протекъл, детето е изрисувало стените или просто имате желание най-накрая да смените старите мебели. Независимо дали живеете в къща или апартамент, ремонтът често започва като нещо малко и прераства в нещо много по-голямо и заделената за целта сума не стига. В този случай помислете за целеви кредит. За ремонт на дома или непредвидена ситуация обърнете се към Credi Yes, за да си осигурите необходимото финансиране.
Ние предлагаме гъвкави кредитни продукти, от които имате възможност да избирате според вашите възможности. Съветваме ви, ако имате колебания относно заема, да се консултирате с нашите кредитни експерти или да посетите нашия сайт и чрез онлайн калкулатора да се запознаете със сумите и периодите.

За какво можете да използвате парите

Ако няма да успеете да приключите ремонтните дейности в срок и в рамките на планирания бюджет, заявете бърз кредит. Как и за какво ще изразходите получената сума, ще решите вие, според вашите планове и потребности:
  • Обзавеждане в детската стая – ново бюро или изцяло подновена мебелировка, зарадвайте детето;
  • Ремонт в банята – можете да подмените плочките или санитарията;
  • Нов паркет в хола – а защо не и нов диван, нали това е мястото, където прекарвате толкова много време;
  • Цялостно боядисване на жилището – може би е време да смените изцяло цветовата гама;
  • Подмяна на старите електроуреди – не се колебайте да се сбогувате със старата пералня или фурната, която отдавна ви създава ядове.

Кредит за ремонт от Credi Yes

Планирайки ремонт у дома все повече хора се доверяват на бързите потребителски заеми, защото това е удобен вариант в случаите, когато вашите средства се окажат недостатъчни.
Вие помислете как точно искате да изглежда вашият дом след направените промени. Изберете новите цветове, уреди и обзавеждане, а ние ще ви предложим най-добрите и изгодни за вас условия, съобразявайки месечната вноска според възможностите ви.
  • Кредит до 30 000 лв., обезпечен с ипотека, с период на изплащане до 5 години;
  • Без такса за кандидатстване, усвояване и управление на кредита;
  • Улеснена процедура без купища документи.


Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация