Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Бизнес кредити

Бизнес кредити
Решили сте да започнете собствен бизнес и ви трябва начален капитал или вашата фирма се нуждае от финансово подпомагане. Кредитирането е най-разпространената форма за осигуряване на средства за такъв тип начинание. Кредитът може да бъде предназначен да покрие нуждата от оборотни средства, да осигури финансиране за разширяване на дейността или при стартиране на нов бизнес.

Какво е кредит за подпомагане на бизнес

Това е вид кредит, с който малък, среден или голям бизнес, а дори и стартиращи фирми, могат да си осигурят капитал и допълнителни финансови средства за целевите си нужди. Ако имате необходимост от оборотни средства, закупуване на техника или оборудване за развитие на дейността или да финансирате проект, вие можете да се възползвате от заем, който ще ви осигури необходимата сума.

Видове финансиране:

Заеми до 5 000 лв.:
  • Срок на заема от 1 месец до 21 месеца;
  • Фиксирана вноска за целия период;
  • Лесно изчислявате месечната вноска с онлайн калкулатора.
Кредит, обезпечен с имот:
  • Суми до 30 000 лева;
  • Срок до 60 месеца;
  • Избиране на вноска още в момента на кандидатстване;
  • Безплатна организация на процеса по отпускане на заема.
Процедурата по кандидатстване, одобрение и усвояване е бърза и лесна, с минимум документи и без такси. Сумата може да получите в брой или по банков път.

Защо да се доверите на Credi Yes

Голяма част от нашите клиенти, които решат да предприемат определена инвестиция, се сещат за нас, защото знаят, че винаги мога да разчитат на нашата компания, тъй като ние с готовност подкрепяме тяхното развитие.
Спестявате си куп документи, изисквания, сложни процедури и неразбираеми условия за бизнес планове. Не губите излишно време в чакане и редене по опашки – кандидатствате онлайн и при одобрение получавате отговор веднага.
Независимо дали имате малък или голям бизнес или сте планирали започване на ново начинание, винаги можете да разчитате на Креди Йес за финансова подкрепа. Ние сме коректен партньор и ще ви помогнем да реализирайте плановете си!


Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация