0700 890 550700 890 55

Въпроси и отговори

Как да вземеш кредит

Как да вземеш кредит

Пълна информация за нашите кредити и процедурата за кандидатване и получаването им.

Как да платиш вноска

Как да платиш вноска

Пълна информация как да погасите вноска по кредита и какво Ви е необходимо за това.

Задавани въпроси и техните отговори

Какво се очаква от мен, като кредитополучател?
Креди Йес очаква от своите клиенти да вземат кредит тогава, когато са сигурни, че имат нужда от него, както и че могат да го върнат навреме. Както ние сме коректни към своите клиенти, така очаква и клиентите да са коректни към нас.
Има ли допълнителни такси и комисионни?
Креди Йес е компания с прозрачни и ясни условия. Ние държим на изграждане на взаимното доверие. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за по-добрите ни бъдещи отношения.
Как ще си получа парите, ако съм одобрен за кредит?
Одобрената сума можете да получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или кеш в офис на Креди Йес.
Как мога да разбера дали съм одобрен за кредит?
След като молбата Ви за кредит бъде разгледана, ние ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим, независимо дали становището ще бъде положително или отрицателно.
Какво е работно време?
Работното време на компанията е всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа.
Как мога да кандидатствам за кредит?
За кредит можете да кандидатствате в близо 80 офиса в цялата страна, както и онлайн, за целта Ви е нужна валидна лична карта.
Какви са условията за кандидатстване за кредит в Креди Йес?
Право да кандидатства за кредит има всеки един български гражданин, навършил 18 години. Подробности по условията за кандидатстване, можете да научите във всеки един от офисите на Креди Йес, онлайн или на 0700 890 55.
Защитени ли са личните ми данни?
Можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени, тъй като за нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.
Ако имате някакви други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0700 890 55 или на имейл адрес: office@credi-yes.com
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация