Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Кредити за студенти

Кредити за студенти
Време ви е да повишите текущата си квалификация или да се преквалифицирате или член на вашето семейство е студент. Ако търсите начин да финансирате образованието си или това на ваш близък, но нямате необходимите средства, тогава ние ви предлагаме бързо решение за реализация на вашите планове. Кандидатствайте за кредит за студенти от Креди Йес.

Всяко начало е трудно

Независимо дали сега започвате вашето образование или сте последен семестър студент, в даден момент финансирането може да се окаже непосилно за постоянния ви бюджет. Дори вече да сте започнали работа, понякога семестриалните такси и месечните разходи не са по силите на никого. В този случай можете да се обърнете към нашите консултанти, те ще ви дадат бързо и лесно решение на вашия проблем – кредит за студенти, който ще отговори адекватно на вашите нужди, а вноската ще бъде съобразена с вашите месечни приходи. Студентските години са един прекрасен етап за много хора, затова не позволявайте той да бъде помрачен от финансови затруднения.
Можете да използвате парите за заплащане на семестриалната такса или за месечна издръжка, това решавате вие. За да вземете кредит за студент не е необходимо да работите на трудов договор и да доказвате вашия доход, а само да разполагате със средства, които ще ви помогнат да обслужвате коректно кредита си.

Параметри на кредита:

  • Суми от 200 до 5000 лв.;
  • Срок от 5 до 21 месеца;
  • Фиксиране лихва за целия период на договора;
  • Усвояване на заема в офис или по банков път.

 Условия за кандидатстване:

  • Да бъдете пълнолетен български гражданин;
  • Да притежавате валидна лична карта;
  • Без такси и комисионни.
Можете да кандидатствате онлайн като използвате кредитния калкулатор и следвате стъпките при попълване на формуляра. След като изпратите вашата заявка, служител на Credi Yes ще направи връзка с вас по телефон. Ще получите становище в рамките на работния ден и в случай, че имате одобрение ще получите парите по удобен за вас начин – в офис на компанията или по банков път след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка.


Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация