Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Кредит до заплата

Кредит до заплата
Всеки се старае да планира месечния си бюджет, за да не остава без средства. Понякога възникват непредвидени разходи или не разполагаме с необходимите пари тогава, когато ни потрябват. В такива ситуации винаги можем да разчитаме на бърз заем до заплата.

Какво е кредит до заплата

Кредит до заплата или „Аванс”, както е името на нашия продукт, представлява краткосрочен заем от 100 до 400 лв. Той е създаден за потребители, имащи нужда да вземат малки суми за кратък период. От него могат да се възползват всички потенциални и настоящи клиенти на компанията.

Характеристики на кредит до заплата

  • Суми – поради краткия период и предназначението на продукта, размерът на заема не е голям – от 100 до 400 лв.;
  • Срок – периодът за погасяване на заема е до един месец от датата на усвояване;
  • Условия – за „Аванс” може да кандидатства всеки пълнолетен гражданин, без значение от източника на неговите доходи – лица на трудов договор, свободно практикуващи, пенсионери;
  • Документи – единствения необходим документ е валидна лична карта;
  • Без поръчител – за да кандидатствате не ви е необходим гарант.

Предимства

Ние в Креди Йес смятаме, че спешната нужда от пари на заем за малък период изисква определени облекчени условия, затова ние не изискваме от клиентите да плащат такси за разглеждане и усвояване. За да се справите с проблемите в рамките на месец, ние създадохме продукта „Аванс“, за да ви предложим практично финансово решение с ниска лихва и добри параметри:
  • Без погасителен план – вноската за погасяване на заема е само една и се плаща в края на периода на кредита;
  • Улеснено кандидатстване за кредит – попълвате своите данни в онлайн формуляр, без посещение на офис;
  • Получавате сумата лично или по банкова сметка – както е удобно за вас;
  • Изплащане – може да платите с кредитна или дебитна карта в сайта, лично в наш офис или при оторизиран представител, както и по банков път. В случай, че се сдобиете с цялата сума, можете да я внесете предсрочно преди падежната дата.

Как да кандидатствам за кредит до заплата

Много важно е първо да помислите каква е сумата, от която се нуждаете до заплата, за да разполагате с достатъчно средства, докато получите следващите си приходи. Кандидатстването за продукта „Аванс“ по нищо не се различава от кандидатстването за останалите продукти на компанията – може да направите заявка онлайн, чрез бутона или да посетите един от нашите над 90 офиса, разположени в различни точки на страната.


Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация