Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Кредит до заплата

Кредит до заплата

Какво е кредит до заплата

Кредит до заплата 1 - вземете сега
Кредит до заплата - същност
Кредит до заплата или „Аванс”, както е името на нашия продукт, представлява краткосрочен заем, чиято цел е да послужи за покриване на текущите разходи на потребителя. Както подсказва наименованието му, той помага на човек да издържи финансово до получаването на своята заплата. Най-честите случаи, при които се прибягва до вземане на кредит до заплата, са появяване на неочаквани и трудни за покриване разходи или пък забавяне на заплатата от страна на работодателя. Избирането на опцията кредит до заплата ще ви позволи да преминете без никакъв проблем през появилите се моментни трудности и да се върнете към нормалния си начин на живот. 

Кредит до заплата – какви са сумите и сроковете за погасяване 

Всеки се старае да планира месечния си бюджет, за да не остава без средства. Понякога възникват непредвидени разходи или не разполагаме с необходимите пари тогава, когато ни потрябват. В такива ситуации винаги можем да разчитаме на бърз кредит до заплата:
  • Суми – от 100 до 400 лв. – тъй като става въпрос за кредит до заплата, който ще се използва само и единствено за покриване на текущи разходи, отпусканите суми са малки;
  • Срок – съвсем логично и сроковете за погасяване на взетия кредит до заплата са сравнително кратки. В стандартния случай на потребителя се предоставя период от един месец за погасяване, считано от датата на усвояване. Най-добре е веднага след получаването на своята заплата потребителят да изчисти задълженията си към кредитора.
Кредит до заплата 2 - най-бързо
Кредит до заплата - без скрити условия

Кой може да кандидатства за кредит до заплата

Немалко хора си мислят, че за  кредит до заплата могат да кандидатстват само работещи на трудов договор. Това твърдение всъщност няма нищо общо с истината. За кредит до заплата може да кандидатства всеки един пълнолетен гражданин, независимо от източника на неговите доходи. Възможно е да го направите, ако например работите на свободна практика, получавате пенсия и т.н. Единственото, което е важно, е да имате постоянен източник на доходи. Източник, който би ви позволил да погасите взетия кредит до заплата в предварително уговорените срокове. 

Кредит до заплата – защо да се насочите към фирмите за бързи кредити

Ако искате да вземете кредит до заплата, определено трябва да се насочите към фирмите за бързи кредити. Банките едва ли биха могли да отговорят на очакванията ви, в случай че ви е необходима толкова малка сума. При тях обикновено си има изисквания за минимална сума на кредита. Тоест ще ви се наложи да вземете по-голяма сума от нужното и ще се обвържете с банката като неин длъжник за дълъг период напред във времето. Докато при фирмите за бързи кредити сумата на отпуснатия кредит до заплата ще е точно тази, която желаете. След което ще погасите въпросния кредит до заплата в рамките на месец и скоро напълно ще забравите за него. 

Какви документи ви трябват при кандидатстване за кредит до заплата 

Кредит до заплата 3 - най-удобно
Кредит до заплата - бързо и лесно
В повечето случаи при кандидатстване за кредит до заплата единственият документ, който ще ви трябва, е валидна лична карта. Фирмите за бързи кредити нямат практиката да изискват документи за доказване на доходи. Не е необходим и поръчител, който да гарантира за вашата платежоспособност. Това спомага да се избегнат излишните бюрократични процедури и желаният кредит до заплата да бъде отпуснат в максимално кратки срокове (в рамките на часове всъщност). Последното е голямо преимущество за потребителя, който има наистина спешна нужда от финансовите средства и не може да чака повече.

Кои грешки да не допускате при вземане на кредит до заплата  

Най-важното е да не се изкушавате да вземате кредит до заплата с прекалено голяма сума, която не ви трябва. Както и да не използвате предоставения ви  кредит до заплата за нещо различно от покриването на текущите разходи, без които няма как да водите нормален начин на живот. Погасете взетия кредит до заплата веднага щом получите своята заплата или друг тип редовен доход. Всяко забавяне на въпросното погасяване би могло да доведе до изразходване на личните финансови средства и до невъзможност за коректно и навременно погасяване на задълженията към кредитора. 

Вземане на кредит до заплата от Креди Йес – причини да се доверите именно на нас

Кредит до заплата 4 - най-добра услуга
Кредит до заплата - без допълнителни такси
Вземане на кредит до заплата от Креди Йес: Условия в полза на клиента – Ние от Креди Йес предлагаме услугата „Кредит до заплата“ или „Аванс“ с условия, които са изцяло в полза на клиента. Можете да кандидатствате за суми от 100 до 400 лева. Срокът за погасяване на кредит до заплата е до един месец, считано от датата на усвояване. Имате възможност да се възползвате от услугата ни „Кредит до заплата“, ако сте пълнолетен български гражданин, без значение от източника на вашите доходи (работа на трудов договор, свободна практика, пенсия и т.н.).
Вземане на кредит до заплата от Креди Йес: Бързо и удобно – Вземането на кредит до заплата от Креди Йес е максимално бързо и удобно. Не изискваме от вас нито документи за доказване на доходи, нито поръчител по кредита. Единственият документ, който трябва да представите при кандидатстване за кредит до заплата, е валидна лична карта. Одобрението за кредит до заплата се осъществява в рамките на минути след получаването на вашата кандидатура. Веднага след това можете да вземете парите си в наш офис (имаме такива в почти цялата страна) или по банков път.      
Вземане на кредит до заплата от Креди Йес: Без допълнителни такси и скрити условия – Кандидатствайки за кредит до заплата (или каквато и да било друга услуга) от Креди Йес, няма да се сблъскате с допълнителни такси и скрити условия. Ние не изискваме от клиентите си такси за вземане и усвояване на кредити. В рамките на 15-годишната си дейност на пазара сме доказали, че сме максимално коректни и клиентите могат наистина да разчитат на нас.
Вземане на кредит до заплата от Креди Йес: Приятелско отношение и подкрепа – И не на последно място, сътрудниците ни са изключително отзивчиви и с приятелско отношение към клиента. Не се колебайте да се свържете с тях при нужда от съвет във връзка с избора на кредит до заплата или пък с рефинансирането на настоящ заем. Те винаги са готови да ви изслушат и да ви насочат към най-удачното решение от гледна точка на вашите интереси.         
 

Какво е кредит до заплата?

Кредит до заплата – какви са сумите и сроковете за погасяване?

Кой може да кандидатства за кредит до заплата?

Кредит до заплата – защо да се насочите към фирмите за бързи кредити?

Какви документи ви трябват при кандидатстване за кредит до заплата?

Кои грешки да не допускате при вземане на кредит до заплата?

Вземане на кредит до заплата от Креди Йес – причини да се доверите именно на насЗаяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация