Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Онлайн кредити

Онлайн кредити – предимството да кандидатстваш от дома си

Онлайн кредити 1 - изключително достъпна услуга
Онлайн кредити - високо качество
Услугата „Онлайн кредити“ набира изключително голяма скорост през последните години. В повечето случай тя се отнася за кредити, предлагани от фирми за бързи кредити и небанкови институции. Голямото предимство на онлайн кредитите е възможността потребителят да кандидатства за тях от собствения си дом. Избягват се разкарванията до банкови клонове и фирмени офиси, както и чакането да бъдат подготвени и прегледани всички необходими документи. Всъщност когато кандидатствате за онлайн кредити, едва ли ще ви трябва друг документ освен валидна лична карта. Тази услуга е направена именно за да гарантира максималния комфорт на потребителя и спестяването на време и усилия. 

Онлайн кредити – достъпността, която е толкова необходима в кредитната сфера  

Онлайн кредитите действително осигуряват достъпността, която е толкова необходима в кредитната сфера. При традиционните банкови кредити кандидатстването винаги е било по-затруднено за хората, които не работят на постоянен трудов договор. Това се дължи на често срещаните изисквания за представяне на такъв трудов договор или пък за доказване на редовни доходи. Фирмите за бързи кредити не поставят подобни изисквания към своите потенциални клиенти. Както вече отбелязахме, за онлайн кредити може да се кандидатства само и единствено с валидна лична карта. Последното прави услугата „Онлайн кредити“ достъпна и за хора, работещи на свободна практика, студенти, пенсионери и т.н.   

Онлайн кредити – бързината, задължителна при спешни случаи

Онлайн кредити 2 - изключителна бързина
Онлайн кредити - прозрачни условия
Още една отличителна характеристика на онлайн кредитите е бързината, задължителна при спешни случаи. В крайна сметка, ако трябва да покриете текущите си разходи или пък да извършите спешно плащане към определен доставчик на продукти/услуги, няма как да чакате седмици наред да преминат всички тромави процедури, нали? При онлайн кредитите, предлагани от фирмите за бързи кредити, одобрението се осъществява в рамките на часове и дори на минути. Веднага след като то е факт, можете да си получите парите в офис на съответната фирма или по банков път. 

Нашите потребителски онлайн кредити     

Ние от Креди Йес предлагаме на своите клиенти богата и разнообразна гама от потребителски онлайн кредити. В портфолиото ни ще намерите подходящи оферти за онлайн кредити за работещи, за собственици на бизнеси, за пенсионери, за студенти, за майки и др. Можете да кандидатствате за потребителски онлайн кредити със суми от 100 до 5000 лева, в зависимост от моментните си нужди. Имате възможност също така да заявите срок за погасяване, който ви устройва. За кандидатстване за нашите потребителски онлайн кредити ви трябва единствено валидна лична карта, а екипът на Креди Йес ще ви гарантира прозрачни условия, коректно отношение, разбиране и подкрепа. 

Нашите ипотечни онлайн кредити 

Онлайн кредити 3 - заявете сега
Онлайн кредити - коректно отношение
Предлагаме ви и ипотечни онлайн кредити със суми от 5000 до 30 000 лева. За да кандидатствате за тези ипотечни онлайн кредити, е необходимо просто от онлайн калкулатора, наличен на сайта ни, да изберете желаната сума и период за погасяване, след което да натиснете бутона „Заяви кредит“. По своята същност ипотечният кредит е кредит, който се обезпечава с недвижим имот. Няма значение дали това ще бъде жилищен имот, търговски обект или пък земеделска земя. Тук трябва да отбележим, че специално при кандидатстването за ипотечни онлайн кредити освен валидна лична карта трябва да представите и копие от документ за собственост, а впоследствие да бъде направен оглед на съответния имот.

Нашите онлайн кредити за извънредни ситуации     

В портфолиото на Креди Йес са налични също така няколко типа онлайн кредити за извънредни ситуации, които понякога са част от живота на човека. Като например кредит до заплата, който ще ви послужи, ако работодателят е забавил вашата заплата и имате нужда от спешно финансиране, за да покриете текущите си разходи. Може да се възползвате от онлайн кредити за ремонт на жилище, за да направите належащ ремонт на дома си. При нас ще намерите и изгодни оферти за онлайн кредити, които да използвате за покупка на нов автомобил или за подмяна на оборудването на настоящото ви превозно средство. 

Вземане на онлайн кредити – защо да се доверите на Креди Йес

  • Вземане на онлайн кредити от Креди Йес: Условия в полза на клиента – условията по предлаганите от Креди Йес онлайн кредити са изцяло в полза на клиента. Даваме ви възможност да изберете точно необходимата ви сума, както и периода за погасяване, който ви устройва. Богатото ни портфолио от онлайн кредити пък позволява на всеки потребител да се насочи към най-подходящия за него кредит, независимо от източника на доходите му (работа на трудов договор, свободна практика, пенсия). 
  • Вземане на онлайн кредити от Креди Йес: Бързо и удобно – стараем се вземането на онлайн кредити от Креди Йес да бъде максимално бързо и удобно за клиента. За потребителските ни онлайн кредити се кандидатства само и единствено с валидна лична карта. Одобрението става бързо след изпращане на кандидатурата. След като то е факт, можете да получите парите в наш офис (имаме такива в цялата страна) или пък по банков път. 
Онлайн кредити 4 - най-добри условия
Онлайн кредити - удобно и бързо
  • Вземане на онлайн кредити от Креди Йес: Без допълнителни такси и скрити условия – при вземане на онлайн кредити от Креди Йес, няма да се сблъскате с никакви допълнителни такси и скрити условия. Ние нямаме практиката да изискваме от клиентите такси за вземане и усвояване на кредити. За близо 15 години на пазара сме доказали, че сме коректен партньор и на нас наистина може да се разчита.    
  • Вземане на онлайн кредити от Креди Йес: Приятелско отношение и подкрепа сътрудниците на Креди Йес са изключително отзивчиви и с приятелско отношение към клиентите. Ако имате нужда от съвет или консултация по отношение на избора на онлайн кредити, или пък на рефинансирането на настоящи заеми, не се колебайте да се свържете с тях. Те ще ви изслушат внимателно и ще ви насочат към правилното решение от гледна точка на потребителските ви интереси.  

Онлайн кредити – предимството да кандидатстваш от дома си

Онлайн кредити – достъпността, която е толкова необходима в кредитната сфера

Онлайн кредити – бързината, задължителна при спешни случаи

Нашите потребителски онлайн кредити

Нашите ипотечни онлайн кредити

Нашите онлайн кредити за извънредни ситуации

Вземане на онлайн кредити – защо да се доверите на Креди Йес?Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация