Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Потребителски кредит

Имате нужда от финансови средства за непредвидени разходи или искате да обедините задълженията си? Необходим ви е потребителски заем до 5000 лева с удобни месечни вноски? Нашите продукти са подходящи и се използват както от работещи хора, така и от пенсионери. Можете да използвате нашия калкулатор и да кандидатствате онлайн или да посетите някой от офисите ни в цялата страна.


Как да кандидатствам за потребителски кредит от Credi Yes

 • В сайта – за да направите заявка онлайн е необходимо да изберете желаната сума и период от онлайн калкулатора, след което натиснете бутона "Заяви кредит";
 • Чрез приложението изтеглете мобилното ни приложение, регистирайте се и управлявайте вашите кредити удобно по всяко време;
 • В един от нашите офиси – консултант ще ви запознае с размера на сумите, сроковете и вноските.


Условия за кандидатстване

Право да кандидатства има всеки пълнолетен български гражданин. Единственият документ, който е необходимо да се представи, е валидна лична карта.


Финансова рамка

 • Суми до 5000 лева;
 • Изплащане на седмични или месечни вноски;
 • Срок на заема от 1 до 21 месеца;
 • Фиксирана вноска за целия период;
 • Възможност за плащане в брой или по банков път;
 • Усвояване на сумата в офис или по банков път.


Защо да изберете Креди Йес

 • Сред най-добрите условия при финансовите институции;
 • Без такси за кандидатстване и усвояване;
 • Без изисквания за трудов договор;
 • Без доказване на доход;
 • Конкурентни вноски;
 • Професионално отношение;
 • Удобен онлайн кредитен калкулатор.

С Креди Йес получавате одобрение до минути, без превод на заплата и изисквания за минимален доход. Ние даваме пари при изгодни условия.

 

Примерна калкулация

Размер на кредита: 1500 лв.
Срок: 7 месеца
Обезпечение: Има
Такса за кандидатстване: Няма
Изплащане: На равни месечни вноски
Месечна вноска: 244 лв.
ГПР: 49%
Общо дължима сума: 1708 лв.*
Креди Йес не изисква такси или допълнителни оскъпявания при отпускане, изплащане и погасяване на кредит!

*Примерът е относим при изпълнение на условията по договор за заем на Креди Йес ООД.
 

Защо да изберете CrediYES?

Лоялно отношениеЛоялно отношение
Лесна комуникацияЛесна комуникация
Бързо одобрениеБързо одобрение

Въпроси и отговори за връщането на кредит

Потребителски кредит - научете повече

Потребителски кредит – за какво може да се използва?

Потребителски кредит 1 - голяма сигурност
Потребителски кредит - лесно и сигурно
Вземането на потребителски кредит е метод, към който през последните години се насочват все повече хора, изпитващи временни финансови затруднения и имащи нужда от допълнителни средства. Приложенията на този тип кредит биха могли да бъдат най-различни – от покриване на текущи разходи през навременно погасяване на неочаквано големи сметки и задължения до справяне с последствията от инциденти и извънредни ситуации. Ето за какво най-често се използва взетият потребителски кредит:
 1. Потребителски кредит за покриване на текущи разходи при забавена заплата – забавяне на заплатата от страна на работодателя не е чак толкова изолиран или рядко срещан случай в днешно време. Той обаче може да причини сериозни финансови затруднения за служителя, а при определени обстоятелства дори и невъзможност за посрещане на текущите си разходи. Ако сте попаднали в подобна ситуация, най-добрият вариант пред вас е да кандидатствате за потребителски кредит. На пазара се предлагат малки по своите размери потребителски кредити, които ще ви послужат идеално за покриване на ежедневни разходи. А когато най-накрая получите полагащата ви се заплата, ще можете да ги погасите без никакъв проблем. 
 2. Потребителски кредит за погасяване на неочаквано големи сметки и задължения – понякога, особено през зимата, размерите на битовите сметки са способни да ни изненадат доста неприятно. А най-лошото е, че ако не се справим с навременното им погасяване, е възможно да се стигне до прекратяване на достъпа ни до жизненоважни услуги (ток, вода и т.н.). Изходът тук отново се крие във вземането на потребителски кредит. Потребителски кредит, благодарение на който няма да се стигне до прекъсване на въпросните услуги и който ще бъде погасен при получаване на следващите редовни доходи.
 3. Потребителски кредит за справяне с последствията от инциденти и извънредни ситуации – възможно е да използвате потребителски кредит и за да се справите с последствията от възникнали инциденти и извънредни ситуации. Като например пътен инцидент, при който сте пострадали вие или ваш близък човек, спешна нужда от ремонт на жилището и т.н. Подходящият потребителски кредит може да ви помогне да си стъпите на краката и по най-бързия начин да се върнете към нормалния си ритъм на живот. 
Потребителски кредит 2 - истински удобно
Потребителски кредит - подкрепа и добро отношение

Кои видове потребителски кредит се срещат на пазара? 

На пазара могат да се открият различни видове потребителски кредит в зависимост от неговото предназначение и конкретната потребителска група, чиито нужди удовлетворява. Срещат се например малки потребителски кредити до заплата, които са предназначени да покриват текущи разходи, както и по-големи потребителски кредити за извършване на спешни ремонти по жилището. Редица кредитори предлагат оферти за потребителски кредит, насочени към точно определени потребителски групи – работещи хора, собственици на бизнес, майки, студенти, пенсионери и т.н. Така че за потребителите остава единствено да преценят коя оферта за потребителски кредит отговаря на нуждите и на моментното им финансово състояние. 

Вземане на потребителски кредит – предимства на фирмите за бързи кредити    

Ако държите на бързото и сигурно вземане на потребителски кредит, несъмнено вярното решение е да се насочите към фирмите за бързи кредити. За разлика от банковите институции, те нямат толкова строги критерии за одобрение, изискващи представяне на трудов договор и доходи над определено ниво. За потребителски кредит от фирми за бързи кредити могат да кандидатстват не само хора, работещи на трудов договор, но и такива на свободна практика или пък получаващи друг тип доходи – пенсии, майчински и т.н. При фирмите за бързи кредити одобрението за потребителски кредит е също така значително по-бързо поради липсата на характерните за банките тромави бюрократични процедури. То може да се осъществи в рамките на минути, а потребителят да получи парите си още на същия ден. 

Възможно ли е онлайн кандидатстването и одобрението за потребителски кредит? 

Потребителски кредит 3 - огромно разнообразие
Потребителски кредит - коректност и отношение
Онлайн кандидатстването и одобрението за потребителски кредит е не само възможно, но и все по-често практикувано през последните години. Тази опция за потребителски кредит е от голяма полза за потребителите, които могат да завършат процедурата за минути от личния си лаптоп или смартфон и след това да продължат да се занимават с обичайните си лични и професионални задължения. Повечето фирми за бързи кредити вече предлагат подобна опция, така че не е никакъв проблем да се възползвате от нея. 

Защо да вземете потребителски кредит от Креди Йес? 

Потребителски кредит от Креди Йес: Огромно разнообразие – в портфолиото на Креди Йес ще откриете огромно разнообразие от оферти за потребителски кредити. Оферти за потребителски кредити с по-малки и по-големи суми, с различни предназначения, както и такива, които са насочени към нуждите на конкретни потребителски групи – работещи хора, собственици на бизнес, студенти, майки, пенсионери. Независимо какво е настоящото ви финансово положение, при нас със сигурност ще намерите подходящия вариант за потребителски кредит.
Потребителски кредит от Креди Йес: Без допълнителни такси и скрити условия – партнирайки си с Креди Йес, няма да се натъкнете на допълнителни такси и скрити условия. Ние не изискваме от клиента такси за вземане и усвояване на кредити. Освен това сме близо 15 години на пазара и за това време потребителите са се убедили, че сме коректни и наистина могат да разчитат на нас.   
Потребителски кредит 4 - изключително отзивчиви
Потребителски кредит - качеството е сигурно
Потребителски кредит от Креди Йес: Наистина бързо и удобно -  в повечето случаи при кандидатстване за потребителски кредит от Креди Йес ще ви е необходима само и единствено лична карта. Цялата процедура може да се извърши онлайн, като за целта просто попълвате един формуляр и ни го изпращате. Одобрението става в рамките на минути, а веднага след това имате възможност да си получите парите в наш офис или по банков път. 
Потребителски кредит от Креди Йес: Приятелско отношение и подкрепа – сътрудниците на Креди Йес са изключително отзивчиви и имат приятелско отношение към клиента. Те с радост ще ви помогнат със съвет относно избора на потребителски кредит или рефинансирането на настоящ такъв. При нужда не се колебайте – свържете се с тях!

Потребителски кредит – за какво може да се използва?

Кои видове потребителски кредит се срещат на пазара?

Вземане на потребителски кредит – предимства на фирмите за бързи кредити

Възможно ли е онлайн кандидатстването и одобрението за потребителски кредит?

Защо да вземете потребителски кредит от Креди Йес

За какво може да използвате потребителски кредит от Credi Yes?
Да допълните месечния си бюджет или да си купите така мечтания продукт, който точно сега се предлага на страхотна оферта, без значение за какво ще ви потрябват пари назаем, ние сме насреща.
 
Мога ли да рефинансирам задълженията си?
Всеки потребителски кредит може да бъде рефинансиран, след като са платени минимален брой вноски. Важни са цялостната оценка на задлъжнялостта и лоялността на клиента към Креди Йес и текущото му ЦКР. Сумата на рефинансирания потребителски заем се погасява предсрочно спрямо законно установените норми. Всеки клиент получава отстъпка от лихвата за остатъчния период.
Можете да кандидатствате за рефинансиране онлайн, избирайки сума и период от кредитния калкулатор или в един от офисите ни.
 
Защитени ли са личните ми данни?
Независимо дали кандидатствате онлайн или в офис на Креди Йес, можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени. За нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.

 
Мога ли да обединя текущите си кредити?
Креди Йес е компания, която мисли за удобството и по-доброто финансово състояние на своите клиенти. Да, ние можем да обединим Вашите задължения, като предимството е в това, че ще имате само едно задължение, което ще бъде с много по-малка вноска от сумата на вноските по кредитите Ви.
 
Какво се очаква от мен като кредитополучател?
Креди Йес очаква от своите клиенти да вземат потребителски кредит тогава, когато са сигурни, че имат нужда от него, както и че могат да го върнат навреме. Както ние сме коректни към своите клиенти, така очакваме и клиентите да са коректни към нас.
 
Мога ли да взема потребителски кредит, ако нямам доказуем доход?
За потребителски кредит може да кандидатства всеки един български гражданин, независимо от това дали има или не доказуем доход. При нужда, могат да бъдат изискани от кредитополучателя допълнителни условия, за да бъде одобрен. Креди Йес не дискриминира хората с недоказуем доход.
 
Има ли допълнителни такси и комисионни?
Креди Йес е компания с прозрачни и ясни условия. Ние държим на изграждане на взаимното доверие. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за по-добрите ни бъдещи отношения.
 
Как мога да разбера дали съм одобрен?
След като молбата Ви бъде разгледана, ние ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим, независимо дали становището ще бъде положително или отрицателно.
 
Как ще си получа парите, ако съм одобрен?
Одобрената сума можете да получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или в брой в офис на Креди Йес.
Кога е датата на падежа ми?
Ако не знаете, кога е Вашата падежна дата, е необходимо да се свържете с Вашия обслужващ офис.
 
Мога ли да направя предсрочно погасяване?
Можете да погасите задължението си предсрочно, като за това не дължите никакви такси. Необходимо е единствено да попълните молба в наш офис или да заявите предсрочно погасяване чрез мобилното приложение.
 
Ако имам допълнителни въпроси, към кого мога да се обърна?
За повече информация можете да се свържете с нашите кредитните специалисти на телефон: 0700 890 55, в секция "Чат" на уеб страницата ни или на email: office@credi-yes.com.
 
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация