0700 890 55

Потребителски кредит

Имате нужда от финансови средства за непредвидени разходи или искате да обедините задълженията си? Необходим Ви е заем от 100 до 5000 лева с удобни месечни вноски? Нашите продукти са подходящи и се ползват както от работещи хора, така и от пенсионери. Можете да кандидатствате онлайн или да посетите някой от офисите ни в цялата страна.

Условия за кандидатстване

  • Да сте пълнолетен български гражданин;
  • Да предоставите копие от валидна лична карта;
  • Да имате постоянен месечен доход.

Финансова рамка

  • Предоставяме суми от 100 до 5000 лева;
  • Възможност за плащане на месечни вноски;
  • Срок на заема от 1 месец до 2 години;
  • Фиксирана вноска за целия период на заема;
  • Избор на удобна за Вас вноска;
  • Възможност за плащане в брой или по банков път;
  • Усвояване на сумата в офис или по банков път.

Защо да изберете CrediYES?

Лоялно отношение

Лесна комуникация

Бързо одобрение

Въпроси и отговори за връщането на кредит

Защитени ли са личните ми данни?
Можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени, тъй като за нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.
Как мога да кандидатствам за кредит?
За кредит можете да кандидатствате в близо 80 офиса в цялата страна, както и онлайн, за целта Ви е нужна валидна лична карта.
Какви са условията за кандидатстване за кредит в Креди Йес?
Право да кандидатства за кредит има всеки един български гражданин, навършил 18 години. Подробности по условията за кандидатстване, можете да научите във всеки един от офисите на Креди Йес, онлайн или на 0700 890 55.
Мога ли да обединя текущите си кредити в един кредит?
Креди Йес е компания, която мисли за удобството и по-доброто финансово състояние на своите клиенти. Да, ние можем да обединим Вашите кредити, като предимството е в това, че ще имате само един кредит с много по-малка вноска от сумата на вноските по кредитите Ви.
Какво се очаква от мен, като кредитополучател?
Креди Йес очаква от своите клиенти да вземат кредит тогава, когато са сигурни, че имат нужда от него, както и че могат да го върнат навреме. Както ние сме коректни към своите клиенти, така очаква и клиентите да са коректни към нас.
Мога ли да взема кредит, ако нямам доказуем доход?
За кредит може да кандидатства всеки един български гражданин, независимо от това дали има доказуем или недоказуем доход. При нужда, могат да бъдат изискани от кредитополучателя допълнителни условия, за да бъде одобрен. Креди Йес не дискриминира хората с недоказуем доход.
Има ли допълнителни такси и комисионни?
Креди Йес е компания с прозрачни и ясни условия. Ние държим на изграждане на взаимното доверие. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за по-добрите ни бъдещи отношения.
Как мога да разбера дали съм одобрен за кредит?
След като молбата Ви за кредит бъде разгледана, ние ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим, независимо дали становището ще бъде положително или отрицателно.
Как ще си получа парите, ако съм одобрен за кредит?
Одобрената сума можете да получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или кеш в офис на Креди Йес.
Кога е датата на падежа ми?
Ако не знаете, кога е Вашата падежна дата, е необходимо да се свържете с Вашия обслужващ офис.
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация