Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Потребителски кредит

Имате нужда от финансови средства за непредвидени разходи или искате да обедините задълженията си? Необходим ви е потребителски заем до 5000 лева с удобни месечни вноски? Нашите продукти са подходящи и се използват както от работещи хора, така и от пенсионери. Можете да използвате нашия калкулатор и да кандидатствате онлайн или да посетите някой от офисите ни в цялата страна.


Как да кандидатствам за потребителски кредит от Credi Yes

 • Oнлайн кандидатстване – за да направите заявка онлайн е необходимо да изберете желаната сума и период от онлайн калкулатора, след което натиснете бутона "Заяви кредит";
 • В един от нашите офиси – консултант ще ви запознае с размера на сумите, сроковете и вноските.


Условия за кандидатстване

Право да кандидатства има всеки пълнолетен български гражданин. Единственият документ, който е необходимо да се представи, е валидна лична карта.


Финансова рамка

 • Суми до 5000 лева;
 • Изплащане на седмични или месечни вноски;
 • Срок на заема от 1 до 21 месеца;
 • Фиксирана вноска за целия период;
 • Възможност за плащане в брой или по банков път;
 • Усвояване на сумата в офис или по банков път.


Защо да изберете Креди Йес

 • Сред най-добрите условия при финансовите институции;
 • Без такси за кандидатстване и усвояване;
 • Без изисквания за трудов договор;
 • Без доказване на доход;
 • Конкурентни вноски;
 • Професионално отношение;
 • Удобен онлайн кредитен калкулатор.

С Креди Йес получавате одобрение до минути, без превод на заплата и изисквания за минимален доход. Ние даваме пари при изгодни условия.

 

Примерна калкулация

Размер на кредита: 1500 лв.
Срок: 7 месеца
Обезпечение: Има
Такса за кандидатстване: Няма
Изплащане: На равни месечни вноски
Месечна вноска: 244 лв.
ГПР: 49%
Общо дължима сума: 1708 лв.*Креди Йес не изисква такси или допълнителни оскъпявания при отпускане, изплащане и погасяване на кредит!

*Примерът е относим при изпълнение на условията по договор за заем на Креди Йес ООД.
 

Защо да изберете CrediYES?

Лоялно отношениеЛоялно отношение
Лесна комуникацияЛесна комуникация
Бързо одобрениеБързо одобрение

Въпроси и отговори за връщането на кредит

За какво може да използвате потребителски кредит от Credi Yes?
Да допълните месечния си бюджет или да си купите така мечтания продукт, който точно сега се предлага на страхотна оферта, без значение за какво ще ви потрябват пари назаем, ние сме насреща.
 
Мога ли да рефинансирам задълженията си?
Всеки потребителски кредит може да бъде рефинансиран, след като са платени минимален брой вноски. Важни са цялостната оценка на задлъжнялостта и лоялността на клиента към Креди Йес и текущото му ЦКР. Сумата на рефинансирания потребителски заем се погасява предсрочно спрямо законно установените норми. Всеки клиент получава отстъпка от лихвата за остатъчния период.
Можете да кандидатствате за рефинансиране онлайн, избирайки сума и период от кредитния калкулатор или в един от офисите ни.
 
Защитени ли са личните ми данни?
Независимо дали кандидатствате онлайн или в офис на Креди Йес, можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени. За нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.

 
Мога ли да обединя текущите си кредити?
Креди Йес е компания, която мисли за удобството и по-доброто финансово състояние на своите клиенти. Да, ние можем да обединим Вашите задължения, като предимството е в това, че ще имате само едно задължение, което ще бъде с много по-малка вноска от сумата на вноските по кредитите Ви.
 
Какво се очаква от мен като кредитополучател?
Креди Йес очаква от своите клиенти да вземат потребителски кредит тогава, когато са сигурни, че имат нужда от него, както и че могат да го върнат навреме. Както ние сме коректни към своите клиенти, така очакваме и клиентите да са коректни към нас.
 
Мога ли да взема потребителски кредит, ако нямам доказуем доход?
За потребителски кредит може да кандидатства всеки един български гражданин, независимо от това дали има или не доказуем доход. При нужда, могат да бъдат изискани от кредитополучателя допълнителни условия, за да бъде одобрен. Креди Йес не дискриминира хората с недоказуем доход.
 
Има ли допълнителни такси и комисионни?
Креди Йес е компания с прозрачни и ясни условия. Ние държим на изграждане на взаимното доверие. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за по-добрите ни бъдещи отношения.
 
Как мога да разбера дали съм одобрен?
След като молбата Ви бъде разгледана, ние ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим, независимо дали становището ще бъде положително или отрицателно.
 
Как ще си получа парите, ако съм одобрен?
Одобрената сума можете да получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или кеш в офис на Креди Йес.
 
Кога е датата на падежа ми?
Ако не знаете, кога е Вашата падежна дата, е необходимо да се свържете с Вашия обслужващ офис.
 
Мога ли да направя предсрочно погасяване?
Можете да погасите задължението си предсрочно, като за това не дължите никакви такси. Необходимо е единствено да попълните молба в наш офис.
 
Ако имам допълнителни въпроси, към кого мога да се обърна?
За повече информация можете да се свържете с нашите кредитните специалисти на телефон: 0700 890 55, в секция "Чат" на уеб страницата ни или на email: office@credi-yes.com.
 
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация