Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Бързи кредити

Бързи кредити – инструментът, който ще ви помогне да си стъпите на краката

Бързи кредити 1 - най-удобно
Бързи кредити - кратък период за връщане
Понятието „бързи кредити“ се свързва най-вече с отпусканите от небанковите институции кредити, които се отличават със своевременно отпускане, малки суми и кратък период за връщане. Този тип кредити са напълно различни от стандартните банкови такива, които за съжаление си създадоха лошо име през последните години заради тромавите процедури и обвързващите за години напред договори. Ето защо използването на инструмента „Бързи кредити“ може да ви помогне да си стъпите на краката:
  • Бързи кредити: Вземате точно сумата, която ви трябва – залагайки на бързи кредити, вие имате възможност да вземете точно сумата, която ви трябва. Дори да става въпрос за съвсем малка сума от порядъка на 100 – 200 лева. Ако просто заплатата ви се е забавила и имате нужда от средства за покриване на своите ежедневни разходи до получаването й, защо да вземате голям банков заем? Много по-добре е да се насочите към сферата за бързи кредити, където ще можете да посочите точната сума на кредита. Така и връщането му ще е по-лесно, а отделните вноски по него ще са съвсем малки и няма да затормозяват личния или семейния ви бюджет. 
  • Бързи кредити: Получавате парите си веднага – прибягването до кредит в повечето случаи означава, че допълнителните финансови средства са ви необходими в кратки срокове. При банковите кредити обаче тези кратки срокове са трудно изпълними. Това е така, защото банките следват редица стандартизирани процедури, които понякога водят до чакане седмици наред от страна на потребителя. Ако желаната сума ви трябва наистина спешно, съветът ни към вас е да се насочите към услугите за бързи кредити. По този начин няма да ви се налага да се занимавате с купища бюрократични процедури и ще можете да получите парите си в рамките на часове. 
  • Бързи кредити: Бързо връщате кредита и забравяте за него – при вземането на бързи кредити всичко е много по-просто и лесно. Можете да изплатите един такъв кредит за няколко месеца и бързо дори да забравите за него. Докато при банковите кредити, предвид по-големите им суми, договорите често са направени така, че потребителят да остане длъжник на банката за години напред. В случай че цените своята финансова свобода и правото си на избор, определено насочването към бързи кредити е правилният избор.  
Бързи кредити 2 - най-лесно
Бързи кредити - лесно получаване

Ще намеря ли бързи кредити, които са съобразени с моите индивидуални нужди

Да, разбира се, че ще намерите бързи кредити, съобразени с вашите индивидуални нужди. На пазара се предлага голямо разнообразие от бързи кредити, които са насочени към различни потребителски групи – работещи хора, студенти, пенсионери, майки, собственици на бизнеси и т.н. Просто трябва да се спрете на фирма за бързи кредити, в чието портфолио са налице оферти, отговарящи на изискванията ви и на вашето финансово положение към момента.

Какви документи е необходимо да представя при кандидатстване за бързи кредити 

Бързи кредити 3 - достъпна услуга
Бързи кредити - приятелско отношение
В повечето случаи единственият документ, който ще ви се наложи да представите при кандидатстване за бързи кредити, е лична карта. Няма нужда от доказване на доходи, от представяне на трудови договори и от други подобни неща, характерни за банковите кредити. Това е така, защото сферата за бързи кредити е фокусирана изцяло върху удобството на клиента и върху предоставянето на максимално достъпни услуги. Услуги, от които може да се възползва всеки пълнолетен гражданин, за да покрие текущите си разходи, да преодолее временните финансови затруднения и отново да си стъпи на краката.

Как да преценя какви параметри на вземаните бързи кредити са подходящи за мен

Най-важните правила при вземане на бързи кредити са да вземате само толкова, колкото ви трябва и колкото можете да върнете. Тоест вземаните бързи кредити винаги трябва да са съобразени с моментното ви положение и с финансовите възможности, с които разполагате. Добра идея е преди кандидатстване да използвате кредитните калкулатори, които са налични в сайтовете на повечето фирми за бързи кредити. Благодарение на тях ще можете бързо и лесно да направите всички изчисления, които са ви необходими, когато вземате бързи кредити. В това число каква сума ще трябва да върнете, какви ще са изискваните от вас месечни вноски и т.н.

Вземане на бързи кредити от Креди Йес – защо да се доверите именно на нас

Бързи кредити 4 - вземете сега
Бързи кредити за неотложни ситуации
  1. Вземане на бързи кредити от Креди Йес: Огромно разнообразие от типове бързи кредити – ние от Креди Йес предлагаме огромно разнообразие от типове бързи кредити. Включително потребителски кредити със суми от 100 до 5000 лева и ипотечни кредити със суми от 5000 до 30 000 лева. В портфолиото ни са налични също така бързи кредити, специално предназначени за нуждите на пенсионерите, на студентите, на майките, на собствениците на бизнеси. Просто разгледайте офертите ни за бързи кредити и изберете тази, която отговаря в максимална степен на вашите изисквания и настоящо финансово положение. 
  2. Вземане на бързи кредити от Креди Йес: Без допълнителни такси и скрити условия – доверявайки се на екипа ни, няма да се натъкнете на бързи кредити с допълнителни такси и скрити условия.  Креди Йес не изисква от своите клиенти такси за вземане и усвояване на бързи кредити. Вече близо 15 години сме на пазара и потребителите са се убедили, че могат да разчитат на нас и че ще получат насреща си максимално коректно отношение.
  3. Вземане на бързи кредити от Креди Йес: Наистина бързо и удобно – кандидатствайки за бързи кредити от Креди Йес, потребителите получават одобрение бързо. След което имат възможност веднага да получат съответната сума в наш офис (такива са налице в почти цялата страна) или по банков път.
  4. Вземане на бързи кредити от Креди Йес: Приятелско отношение и подкрепа – сътрудниците на Креди Йес са изключително отзивчиви и с приятелско отношение към клиента. Те винаги са готови да ви изслушат и да ви помогнат със съвет относно избиране на кредит или пък рефинансиране на настоящия такъв. Не се колебайте да се свържете с тях при нужда!

Бързи кредити – инструментът, който ще ви помогне да си стъпите на краката

Ще намеря ли бързи кредити, които са съобразени с моите индивидуални нужди?

Какви документи е необходимо да представя при кандидатстване за бързи кредити?

Как да преценя какви параметри на вземаните бързи кредити са подходящи за мен?

Вземане на бързи кредити от Креди Йес – защо да се доверите именно на нас?Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация