Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Кредити за майки

Кредити за майки
Когато в семейството се появи дете, това носи неимоверна радост за всички. Тогава обаче си даваме сметка, че и разходите от своя страна драстично се повишават.  За да си осигурите финансово спокойствие, можете да кандидатствате за бърз кредит, с който да покриете текущите си нужди.

Мога ли да тегля кредит, ако съм в майчинство

Можете да вземете пари назаем независимо дали сте в болнични по време на бременност или в отпуск по майчинство. Процедурата за кандидатстване за кредит по време на майчинство е изключително улеснена, а необходим документ е само валидна лична карта. Ще получите отговор в рамките на работния ден.

Условия и параметри

  • Всеки български гражданин, навършил пълнолетие, има правото да заяви кредит, стига да има възможност да връща договорената месечна вноска;
  • Не се начисляват такси за кандидатстване, усвояване и изплащане на заема;
  • Лихвите са фиксирани, както и вноските, които са съобразени с вашите финансови възможност и месечни доходи;
  • Сумите, които предлагаме, достигат до 5000 лв. със срок на изплащане до 21 месеца.

Как да кандидатствам за заем по време на майчинство

Можете да кандидатствате във всеки един офис на компанията в страната. Заявката за кредит може да пуснете и онлайн от тук, без да излизате от дома си, и без да се налага да се редите по опашки и да чакате, чудейки се на кого да поверите грижите за детето.

За какво мога да използвам кредит за майки

Да бъдеш майка е чудесно, но понякога разходите по отглеждането на дете са повече от приходите. Сега не е необходимо да мислите от къде ще заделите пари, за да купите така желаната количка или бебешкото креватче за новия член на семейството. Credi Yes може да стане вашият доверен партньор, докато отглеждате своето дете, а и всеки път, когато се налага да покривате текущите си нужди по време на неговото израстване.
Ако желаете да разгледате различните продукти или да кандидатствате онлайн, можете да направите това, използвайки кредитния калкулатор на нашия сайт, който ще ви даде информация относно периодите и месечните вноски. 


Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация