Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Кредити за пенсионери

Кредити за пенсионери

Кредити за пенсионери – какви могат да бъдат техните приложения

Кредит за пенсионери 1 - качество
Кредит за пенсионери - качеството е сигурно

Кредити за пенсионери наричаме кредити, които са насочени изцяло към покриване на нуждите и изискванията на възрастните хора. Те имат за цел да повишат достъпността на услугите от кредитната сфера за тази група потребители. Всеки пенсионер в даден момент би могъл да се нуждае от допълнителна финансова подкрепа, за да се справи с трудностите и предизвикателствата, пред които е изправен. Ето кои са най-честите приложения на услугата „Кредити за пенсионери“:

 1. Кредити за пенсионери – приложения: Покриване на неочаквано големи битови сметки – понякога пенсията не достига за покриването на битовите сметки на пенсионера. Това важи в особена степен през зимата, когато сметките за ток и отопление например могат да скочат доста повече от очакваното. Използването на кредити за пенсионери ще ви помогне да заплатите навреме въпросните сметки и да не се лишавате от жизненоважни услуги. 
 2. Кредити за пенсионери – приложения: Заплащане на лечение и медикаменти – при възрастните хора здравословните проблеми са доста по-често срещани. В определен момент може да им се наложи да платят за спешно лечение в здравно заведение или пък за скъпоструващи медикаменти. Услугата „Кредити за пенсионери“ е възможно да се окаже единственото решение в подобна ситуация от гледна точка запазването на здравето и дори живота на човека.
 3. Кредити за пенсионери – приложения: Помагане на близки хора – помагането на близки хора е третото най-често приложение на услугата „Кредити за пенсионери“. За съжаление в живота се случват и неща, които няма как да бъдат предвидени. И ако някое от тях сполети ваши деца и близки роднини, е напълно възможно да им трябва спешна финансова подкрепа. Посредством използването на услугата „Кредити за пенсионери“ вие също бихте могли да им помогнете да се справят с трудната ситуация и в най-кратък период от време да се върнат към нормалния си начин на живот.
Кредит за пенсионери 2 - бързо одобрение
Кредит за пенсионери - гъвкавост

Кредити за пенсионери – кои са техните отличителни характеристики

Няколко са отличителните характеристики, които бихме могли да посочим, когато става въпрос за кредити за пенсионери. Сред тях са малките вноски, гъвкавостта по отношение на сроковете за погасяване, липсата на необходимост от търсене на поръчители и кратките срокове за одобрение. Вижте малко повече информация за споменатите характеристики на кредити за пенсионери:

 • Характеристики на кредити за пенсионери: малки вноски – предлаганите кредити за пенсионери се отличават с планове, предвиждащи по-малки месечни вноски от стандартните такива. Вноски, които се съобразяват с размера на пенсията на съответния човек и със средствата, които той може да си позволи да отдели на месечна база. Целта е финансовата тежест върху възрастните хора да бъде понижена и изплащането на взетите кредити за пенсионери да не пречи по никакъв начин на нормалния им живот и ежедневие;
 • Характеристики на кредити за пенсионери: гъвкавост по отношение на сроковете за погасяване – при офертите за кредити за пенсионери е налице също така гъвкавост по отношение на сроковете за погасяване. Или казано по друг начин, конкретните срокове за погасяване се определят на база на размера на съответния кредит за пенсионери и на личните нужди на възрастния човек. Те са разумни и са съобразени с получаваната пенсия и с цялостните финансови възможности на пенсионерите;
 • Характеристики на кредити за пенсионери: липса на необходимост от търсене на поръчители – когато се кандидатства за кредити за пенсионери, не е необходимо да се търсят поръчители. Тоест на възрастните хора няма да им се наложи да отправят подобни молби към близки и приятели, и да се чувстват неудобно пред тях. Могат просто да се насочат към оферти за кредити за пенсионери, чиито условия ги устройват и са разумни спрямо получаваната пенсия и други доходи на месечна база;
 • Характеристики на кредити за пенсионери: кратки срокове за одобрение – още една съществена отличителна характеристика на предлаганите кредити за пенсионери, която трябва да посочим, са кратките срокове за одобрение. Всъщност одобрението може да стане дори в рамките на часове, което е особено важно, когато нуждата от допълнителни финансови средства е наистина спешна. Възможно е дори процедурите по кандидатстване и одобрение да се осъществят изцяло онлайн, за да не се налага възрастният човек да се разкарва до банкови или фирмени офиси и да чака по опашки и гишета.
Кредит за пенсионери 3 - изцяло онлайн
Кредит за пенсионери - отлични условия

Защо да се доверите на Креди Йес при нужда от кредити за пенсионери

Кредити за пенсионери от Креди Йес: Условия изцяло в полза на възрастните хора - Условията на предлаганите от Креди Йес кредити за пенсионери са изцяло в полза на възрастните хора. За нашите кредити за пенсионери са валидни всички преимущества и характеристики, посочени по-нагоре в текста – малки месечни вноски, гъвкавост по отношение на сроковете за погасяване, липса на необходимост от търсене на поръчители и кратки срокове за одобрение. При нужда консултантите ни обясняват подробно и на достъпен език условията на възрастните хора, за да е всичко максимално прозрачно.
Кредити за пенсионери от Креди Йес: Без допълнителни такси и скрити условия - При вземане на кредити за пенсионери от Креди Йес възрастните хора няма да се натъкнат на допълнителни такси и скрити условия. Ние не изискваме от своите клиенти такси за вземане и усвояване на кредити. В рамките на 15-годишната ни дейност на пазара сме доказали, че сме коректен партньор и на нас винаги може да се разчита.   
Кредити за пенсионери от Креди Йес: Наистина бързо и удобно - Кандидатствайки за кредити за пенсионери от Креди Йес, възрастните хора могат да получат одобрение за минути. Веднага след това те имат възможност да си получат парите в наш офис (такива са налице в почти цялата страна) или пък да заявят получаването им по банков път.

Кредити за пенсионери от Креди Йес: Приятелско отношение и подкрепа - Сътрудниците на Креди Йес са изключително отзивчиви и с приятелско отношение към клиента. Те винаги биха помогнали на възрастните хора за избора на изгодни кредити за пенсионери, както и за разясняването на условията по съответните кредити за пенсионери. Свържете се с тях при нужда!
Кредит за пенсионери 4 - най-кратки срокове
Кредит за пенсионери - бързо обслужване

 

ПАРАМЕТРИ НА КРЕДИТ ЗА ПЕНСИОНЕРИ

 • Месечни вноски от 200 до 1500 лв.;
 • Срок от 4 до 15 месеца;
 • Фиксиран лихвен процент за целия период;
 • Без поръчител;
 • Онлайн кандидатстване или обслужване от консултант в удобно време и място.

Кредити за пенсионери – какви могат да бъдат техните приложения?

Кредити за пенсионери – кои са техните отличителни характеристики?

Защо да се доверите на Креди Йес при нужда от кредити за пенсионери?

Параметри за пенсионериЗаяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация