Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Ипотечен кредит

Какво трябва да знаем при теглене на ипотечен кредит

Ипотечният кредит представлява заем срещу обезпечение с недвижим имот. Няма ограничения във вида на имота (жилищен имот – къща или апартамент, търговски обект, земеделска земя и т.н.), както няма значение и неговата локацията. Той може да бъде ваша собственост или на трето лице, което би се съгласило да го ипотекира във ваша полза.


Финансова рамка

 • Суми от 5000 до 30 000 лева;
 • Изплащане на месечни вноски;
 • Срок на заема до 5 години;
 • Фиксирана лихва за целия период;
 • Избор на удобна вноска с възможност за плащане в брой или по банков път;
 • Застраховка "Имот" през периода на кредита.


Как да кандидатствам 

 • През мобилното приложение – изтеглете приложението, регистирайте се и управлявайте вашите кредити удобно по всяко време;
 • Oнлайн кандидатстване - за да направите онлайн заявка за ипотечен кредит е необходимо да изберете желаната сума и период от онлайн калкулатора, след което натиснете бутон "Заяви кредит";
 • В един от нашите офиси - наш консултант ще ви запознае с условията по кредита, размера на сумите, сроковете и вноските.


Какви документи са необходими

Необходимо е да предоставите копие от документ за собственост, да попълните молба за ипотечен кредит, след което се прави оглед на имота, обект на ипотека. Необходими документи, за да бъде финализирана ипотеката, са скица и данъчна оценка.


Каква е лихвата и как се изчислява

Лихвеният процент е фиксиран, изчислим от оставащата главница. Можете да използвате нашия онлайн кредитен калкулатор за изчисляване на месечната вноска, според сумата и периода на заема.


Защо да изберете ипотечен кредит от Креди Йес

 • Сред най-добрите условия при финансовите институции;
 • Избор на удобна вноска;
 • Без допълнителни такси и първоначална вноска;
 • Без изисквания за трудов договор и доказване на доход;
 • С възможност за предсрочно погасяване;
 • Професионално и коректно обслужване;
 • Удобен онлайн калкулатор.

Креди Йес е небанкова финансова институция, която предоставя ипотечни заеми за покриване на вашите текущи нужди, без превод на заплата и изисквания за минимален доход. Ние даваме пари при изгодни условия.

 


Примерна калкулация

Размер на кредита: 8000 лв.
Срок: 12 месеца
Обезпечение: Ипотека на имот
Такса за кандидатстване: Няма
Изплащане: На равни месечни вноски
Месечна вноска: 824 лв.
ГПР: 50%
Общо дължима сума: 9888 лв.*

 Креди Йес не изисква такси или допълнителни оскъпявания при отпускане и изплащане на ипотечен кредит!

*Примерът е относим при изпълнение на условията по договор за заем на Креди Йес ООД.

 

Защо да изберете CrediYES?

Лоялно отношениеЛоялно отношение
Лесна комуникацияЛесна комуникация
Бързо одобрениеБързо одобрение

Въпроси и отговори за връщането на кредит

Какъв ипотечен кредит може да изтеглите от Credi Yes?
Креди Йес предоставя на своите клиенти ипотечни заеми, само срещу недвижим имот, който вече е собственост на клиента или лицето съгласно да бъде ипотекарен длъжник.
Не предоставяме предварително финансиране с цел придобиване на недвижим имот.
 
За какво може да използвате ипотечен кредит от Credi Yes?
Фирмената ни политика е подчинена на идеята винаги да ДАваме шанс и възможност на Вас и същевременно да не поставяме ограничения пред исканията и нуждите Ви! За да направите ремонт у дома, да получите оборотни средства или да обедините задълженията си, без значение за какво ще ви потрябват пари назаем, ние сме насреща.
 
Какъв доход е необходим?
За заем може да кандидатства всеки български гражданин, независимо от това дали има доказуем доход. Креди Йес не дискриминира хората с недоказуем доход и не поставя изискване за минимален доход. Необходимо е всеки кредитополучател да направи реална преценка на собствените си доходи, така че да може да си обслужва редовно задълженията си.
 
За колко време се получава одобрение?
Необходимото време за становище по дадена молба за ипотечен заем е от 24 часа до 3 работни дни, но зависи от това колко бързо ще бъдат предоставени документите.
 
Как да разбера каква ще бъде месечната ми вноска?
Месечната вноска се определя от сумата и периода на заема. Преди да кандидатствате, можете да изчислите какво ще бъде вашето задължение чрез нашия онлайн калкулатор. За целта е необходимо да изберете желаната сума и период, той автоматично ще калкулира размера на вноската.
 
Мога ли да обединя текущите си задължения?
Креди Йес е компания, която мисли за удобството и по-доброто финансово състояние на своите клиенти. Можете да вземете ипотечен кредит, който да използвате за да рефинансирате или обедините текущите си задължения. Предимството е в това, че ще имате само едно задължение, което ще бъде с много по-малка вноска от сумата на вноските по кредитите Ви.
 
Как мога да разбера дали съм одобрен?
Нашите кредитни специалисти ще разгледат Вашата молба и ще Ви уведомят за становището, независимо дали ще бъде положително или отрицателно.
 
Как ще си получа парите, ако съм одобрен?
Одобрената сума ще получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка.
 
Има ли допълнителни такси и комисионни?
Ние от Креди Йес държим на коректните отношения с клиентите ни, нашите продукти са с прозрачни и ясни условия. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за изграждане на взаимно доверие. Вие ще върнете само сумата, която е изчислил онлайн калкулатора преди изпращане на заявката!
 
Трябва ли застраховка живот?
Креди Йес не задължава своите клиенти със застраховка живот. Единствената застраховка, която се изисква, е застраховка „Имот“ за целия срок на заема.
 
Защитени ли са личните ми данни?

Независимо дали кандидатствате онлайн или в офис на Креди Йес, можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени. За нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.

Какво се случва при неплащане?

Фирмената ни политика е подчинена на идеята винаги да ДАваме шанс, разбирайки моментното затруднение на клиента, но при неплащане от страна на заемополучателя, Креди Йес има право да обяви договора за заем за предсрочно изискуем и да събере цялото свое вземане по него, чрез продажба на ипотекирания имот, по съответния законов ред.

Също така е добре да знаете, че просрочените заеми влошават кредитната история в ЦКР и намалява шансовете ви за бъдещо кредитиране.

 

КОГА Е ДАТАТА НА ПАДЕЖА МИ?
Ако не знаете, кога е Вашата падежна дата, е необходимо да се свържете с Вашия обслужващ офис.
Ако имам допълнителни въпроси, към кого мога да се обърна?
За повече информация можете да се свържете с нашите кредитните специалисти на телефон: 0700 890 55, онлайн в секция "Чат" на уеб страницата ни или на email: office@credi-yes.com.
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация