0700 890 550700 890 55

Ипотечен кредит

Имате нужда от повече пари?
Фирмената ни политика е подчинена на идеята винаги да ДАваме шанс и възможност на Вас и същевременно да не поставяме ограничения пред исканията и нуждите Ви!
Ако разгледате условията ни, сами ще се убедите в това!

Условия за кандидатстване

 • Да предоставите копие от валидна лична карта;
 • Да имате постоянен месечен доход;
 • Кредит, обезпечен с ипотека на имот.

Финансова рамка

 • Суми от 5000 до 30 000 лева;
 • Плащане на месечни вноски;
 • Срок на заема до 5 години;
 • Фиксирана лихва за целия период на заема;
 • Избор на удобна за Вас вноска;
 • Възможност за плащане на погасителните вноски в брой или по банков път;
 • Усвояване на сумата в офис или по банков път.
 • Застраховка "Имот" през периода на кредита.

Защо да изберете CrediYES?

Лоялно отношениеЛоялно отношение
Лесна комуникацияЛесна комуникация
Бързо одобрениеБързо одобрение

Въпроси и отговори за връщането на кредит

Защитени ли са личните ми данни?
Можете да бъдете убедени, че Вашите данни са защитени, тъй като за нас сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение. Креди Йес е регистриран като администратор на лични данни.
Как мога да кандидатствам за кредит?
За кредит можете да кандидатствате в близо 80 офиса в цялата страна, както и онлайн, за целта Ви е нужна валидна лична карта.
Какви са условията за кандидатстване за кредит в Креди Йес?
Право да кандидатства за кредит има всеки един български гражданин, навършил 18 години. Подробности по условията за кандидатстване, можете да научите във всеки един от офисите на Креди Йес, онлайн или на 0700 890 55.
Мога ли да обединя текущите си кредити в един кредит?
Креди Йес е компания, която мисли за удобството и по-доброто финансово състояние на своите клиенти. Да, ние можем да обединим Вашите кредити, като предимството е в това, че ще имате само един кредит с много по-малка вноска от сумата на вноските по кредитите Ви.
Какво се очаква от мен, като кредитополучател?
Креди Йес очаква от своите клиенти да вземат кредит тогава, когато са сигурни, че имат нужда от него, както и че могат да го върнат навреме. Както ние сме коректни към своите клиенти, така очаква и клиентите да са коректни към нас.
Мога ли да взема кредит, ако нямам доказуем доход?
За кредит може да кандидатства всеки един български гражданин, независимо от това дали има доказуем или недоказуем доход. При нужда, могат да бъдат изискани от кредитополучателя допълнителни условия, за да бъде одобрен. Креди Йес не дискриминира хората с недоказуем доход.
Има ли допълнителни такси и комисионни?
Креди Йес е компания с прозрачни и ясни условия. Ние държим на изграждане на взаимното доверие. Липсата на допълнителни такси и комисионни е една от стъпките за по-добрите ни бъдещи отношения.
Как ще си получа парите, ако съм одобрен за кредит?
Одобрената сума можете да получите по банков път, след предоставено удостоверение за актуална банкова сметка или кеш в офис на Креди Йес.
Как мога да разбера дали съм одобрен за кредит?
След като молбата Ви за кредит бъде разгледана, ние ще се свържем с Вас и ще Ви уведомим, независимо дали становището ще бъде положително или отрицателно.
КОГА Е ДАТАТА НА ПАДЕЖА МИ?
Ако не знаете, кога е Вашата падежна дата, е необходимо да се свържете с Вашия обслужващ офис.
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация