Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Бизнес кредитиране – как ...
  • Кредити

  • Блог

  • Бизнес кредитиране – как може да допринесе за бъдещите ви бизнес успехи? - 2-ра част

Бизнес кредитиране – как може да допринесе за бъдещите ви бизнес успехи? - 2-ра част

1404 / 2023

Кои са видовете бизнес кредитиране?

 
На пазара могат да се открият два главни вида бизнес кредитиране. Това са стандартното бизнес кредитиране, както и отпускането на кредит, обезпечен с имот. Нека да разгледаме поотделно споменатите видове:
 
  • стандартно бизнес кредитиБизнес кредитиране - мнения 1ране – при него се следват стандартните процедури. На клиента се отпуска определена сума за бизнес нужди, която той трябва да върне заедно с лихвите в рамките на договорения с кредитора период от време. Отличителни за стандартното бизнес кредитиране са по-малките суми на кредитите и по-кратките срокове за погасяването им.
  • отпускане на кредит, обезпечен с имот – вторият тип бизнес кредитиране е отпускането на кредит за бизнес нужди, който е обезпечен с имот. Подобно обезпечение се налага най-често, когато размерите на исканите от клиента суми са доста големи (например над 5000 лева). Съответно и сроковете за погасяване на такъв тип кредит са значително по-дълги.       
 

Бизнес кредитиране – за какво да внимавате?

 
При търсене на бизнес кредитиране трябва да внимавате най-вече да не попаднете на некоректен кредитор. Кредитор, който да се опита да се възползва от това, че сте в нужда и да ви предложи неизгодни за вас оферти за бизнес кредитиране, ощетяващи ви финансово. Преглеждайте внимателно всяка оферта за бизнес кредитиране, която ще ви бъде предложена. И в никакъв случай не приемайте оферти за бизнес кредитиране с осезаемо неизгодни за вас условия или пък условия, които не са достатъчно ясни. 

Вземете онлайн кредит веднага от CrediYes!

Кои са видовете бизнес кредитиране?
Бизнес кредитиране – за какво да внимавате?
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация