Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Изисквания за ипотечен ...
  • Кредити

  • Блог

  • Изисквания за ипотечен кредит – какво ви предлага Креди Йес - 1-ва част

Изисквания за ипотечен кредит – какво ви предлага Креди Йес - 1-ва част

1501 / 2024
Изисквания за ипотечен кредит
Изисквания за ипотечен кредит - какво трябва да знаем

Изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес – същност на ипотечния кредит

В днешната статия от блога ни ще ви представим актуалните изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес. Първо, нека да изясним същността на ипотечния кредит. Главната отличителна характеристика на ипотечния кредит, по която той се различава от потребителския, е обезпечението с недвижим имот. Тоест потребителят трябва да обезпечи вземания заем с недвижим имот, който притежава. Посредством подобно обезпечение кредиторът на практика получава солидна гаранция, че ще си възвърне отпуснатите финансови средства. Обезпечение обикновено се изисква, когато се отпускат кредити с по-големи размери, например за суми по-големи от 5000 лева. 

Изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес

Актуалните изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес са напълно адекватни, изпълними и съобразени с нуждите на съвременните потребители. Ето точно какви изисквания за ипотечен кредит трябва да изпълните, ако желаете да кандидатствате за такъв тип заем при нас:

  • Първо, сред нашите изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес е недвижим имот, който да стане обект на ипотеката – той трябва да има необходимата пазарна стойност. Пазарна стойност, която е достатъчна, за да обезпечи размера на вземания заем. Съществено преимущество, което осигуряваме на потребителя с нашите изисквания за ипотечен кредит, е, че може да използва като обезпечение всякакъв тип недвижим имот. В това число жилищен имот, като например апартамент или къща, имот, използван като търговски обект, земеделски земи и др. В рамките на нашите изисквания за ипотечен кредит няма никакви ограничения и във връзка с локацията на въпросния недвижим имот. Според нашите изисквания за ипотечен кредит е възможно дори да използвате като обезпечение такъв, притежаван от трето лице, стига то да се е съгласило на ипотека във ваша полза.
  • Сред другите изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес е да представите предвидените документи – За да бъде извършена коректна оценка на имота, както и за да бъде направена ипотека са необходими копие на документ за собственост, данъчна оценка и скица на имота и разбира се молба за ипотечен кредит. Това са стандартни документи, след представянето на които се прави оглед на имота. Нашите изисквания за ипотечен кредит са максимално опростени и позволяват процедурите по кандидатстване и одобрение за този тип кредит да протекат възможно най-бързо и гладко.
  • Последното от нашите изисквания за ипотечен кредит е да се направи оглед на недвижимия имот – вие трябва да осигурите извършване на оглед на имота, който ще бъде обект на ипотека. След като са изпълнени всички изисквания за ипотечен кредит, ипотеката може да бъде финализирана и вие да получите сумата по вашата банкова сметка.

Изчислете с ипотечен кредит калкулатор

Изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес – същност на ипотечния кредит

Изисквания за ипотечен кредит от Креди Йес

Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация