Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Какво представлява ...

Какво представлява обединяването на кредити

0604 / 2022
Много хора вземат заеми от банкови и финансови институции, когато имат спешни нужди или належащи плащания. Често се вземат нови кредити за погасяване на вноските по стария и така задлъжнялостта нараства и човек попада във финансовия водовъртеж от дългове, чието изплащане става все по-трудно.

Какво е обединяване на кредити

Това е финансов инструмент, който ви дава възможност да изтеглите заем с по-висок размер, за да изплатите няколко по-малки, с което ще облекчите месечните плащания. Търсейки оферти от различните компании, може да срещнете термини като „сливане”, „рефинансиране” или „консолидиране”, но целта на този вид услуга е намаляне на вноската по плащанията, както и крайната сума, която ще върнете.

Какви са предимствата

Основното предимство при обединяването на заеми е възможността да облекчите вашия бюджет. Ще плащате само една месечна вноска, което ще се отрази положително на финансовото ви състояние, освен това ще спазвате само една падежна дата.

Има ли специфични условия

Всеки кредитополучател, който желае да обедини задълженията си, може да направи това по удобен за него начин, независимо от това при какви кредитори са възникнали те. Ако имате просрочени и необслужвани кредити или лошо ЦКР, тогава е възможно да ви бъдат изискани допълнителни условия или поръчител. В случай, че сте били редовен платец, можете да заявите обединяване на кредити в избраната от вас кредитна компания.

Какво представлява обединяването на кредити - CREDI YES

Съвети при обединяване на кредити

Когато решите да обедините дълговете си в едно е добре да обърнете внимание на някои важни неща:
  1. Изчислете общата сумата на задълженията си – изискайте от кредиторите си актуална информация относно дължимите суми, за да имате представа колко пари ще ви бъдат необходими при обединяването;
  2. Решете каква е вашата цел – да намалите размера на месечната вноска или времето за изплащане. Ако искате да намалите вноската, ще увеличите периода, а за по-кратък срок,  ще плащате по-висока сума всеки месец;
  3. Помислите дали ще ви бъдат необходими свободни средства, с които да разполагате. В този случай ще заявите по-висока сума от нужната за погасяванена дълговете ви;
  4. Вземете оферти от няколко компании - важно е да се запознаете много добре с различните условия – размер на вноската, вида на лихвата, срокът за изплащане, има ли допълнителни такси.
След като преминете през тези стъпки и проверите внимателно дали всички клаузи в договора отговарят на вашите изисквания, може спокойно да преминете към обединяване на вашите заеми.
Съветваме ви след процедурата да се въздържате от тегленето на нови заеми, докато не изплатите текущия.

Как да обединя задълженията си с Креди Йес

Ако сте изпаднали в затруднение, не забравяйте, че винаги има изход от ситуацията. Можете да се свържете с наш консултант за съвет и финансова подкрепа. Ние ви предлагаме изгодни условия, при които да обедините вашите кредити - бързи кредити без трудов договор, без доказване на доход, такса за разглеждане и обработка на документи при кандидатстване и усвояване.


Разгледайте страницата ни за обединяване на кредит
 
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация