Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Коректно погасяване на ...
  • Кредити

  • Блог

  • Коректно погасяване на кредити – как да се справите - 1-ва част

Коректно погасяване на кредити – как да се справите - 1-ва част

2012 / 2023

Какво означава коректно погасяване на кредити 

Погасяване на кредити - бързо и лесно 1
Погасяване на кредити - бързо и лесно
Преди да ви дадем полезна информация и съвети за това, как да се справите с коректното погасяване на кредити, е хубаво да изясним какво всъщност означава коректно погасяване на кредити. Коректно погасяване на кредити означава да изпълните две свои задължения:
 
1. За да бъде коректно погасяване на кредитите трябва, то трябва да се случи навреме – коректно погасяване на кредити на първо място означава вноските по тях да бъдат внасяни навреме. Тоест погасяване на вашия заем в рамките на срока, който е бил договорен предварително между вас и кредитора. Не забравяйте, че ваше задължение е да управлявате финансите си по начин, който би ви позволил да погасявате своите задължения навреме. Всеки ден закъснение ще доведе до начисляване на допълнителни лихви, което би увеличило крайната сума, дължима от ваша страна.
 
2. За коректно погасяване на кредити внесете пълната изисквана сума – независимо дали правите месечна вноска, или погасявате кредита си наведнъж, вие трябва да внесете пълната сума, за която сте информирани предварително и която се изисква от кредитора. Неуместни са уговорки от типа „днес ще внеса само част от сумата, а за останалото ще изчакате още няколко дни“. Бъдете коректни към своите кредитори във връзка с предстоящото погасяване на кредити, ако искате и те да бъдат коректни към вас и да няма излишно напрежение и конфликти. 
 

Вземете пари на заем. Разгледайте страницата ни за обединяване на кредит

​Какво означава коректно погасяване на кредити

Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация