Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Коректно погасяване на ...
  • Кредити

  • Блог

  • Коректно погасяване на кредити – как да се справите - 3-та част

Коректно погасяване на кредити – как да се справите - 3-та част

2612 / 2023

Коректното погасяване на кредити – от значение са и условията 

Погасяване на кредити - лесно и удобно 3
Погасяване на кредити - лесно и удобно
Несъмнено условията, определени от кредиторите, имат голямо влияние върху това дали потребителят ще се справи с коректното и навременно погасяване на кредитите. Така че бъдете особено внимателни, когато разглеждате различните оферти за кредити, които ви се предлагат. Насочете се към достатъчно надеждни кредитори, които са с добра репутация в бранша и са се доказали във времето. И четете внимателно условията, преди приемането на дадена оферта за кредит. Избягвайте оферти с неясни условия или пък с редица допълнителни такси и плащания, които ви ощетяват финансово. Още преди кандидатстване трябва да сте сигурни, че последващото погасяване на кредити ще протече гладко и безпроблемно за вас. 
 

Погасяване на кредити – какви преимущества ще ви осигури Креди Йес 

1. Подходящи продукти – Креди Йес предлага заеми, отговарящи на вашите нужди и възможности. Когато ние ви отпуснем сума, тя ще бъде съобразена с вашите финансови възможности, за да се справите без проблеми с коректното погасяване на кредитите ви от Креди Йес. Вземайки заем, които е разработен за потребителската ви група и отговаря на вашите финансови възможности и потребности, последващото погасяване на кредити ще протече много по-леко и гладко.  
 
2. Без неприятни изненади при погасяване на кредити от Креди Йес – друг фактор, който ще ви улесни в предстоящото погасяване на кредити, е липсата на допълнителни такси и скрити условия на кандидатстване. Ние нямаме практиката да добавяме скрити или неясни условия в договора, нито пък изискваме от клиента някакви допълнителни такси. Така че когато започнете да правите погасяване на кредитите си, със сигурност няма да се сблъскате с неприятни изненади. 
 
3. Погасяване на кредити, така както ви е удобно ние от Креди Йес ви даваме възможност да изберете как да направите погасяване на кредитите си, за да ви бъде максимално лесно и удобно – може да направите погасяване на кредита онлайн чрез нашия сайт или в мобилното приложение, в брой в наш офис или на каса на EasyPay, както и чрез банков превод в удобен за Вас банков клон или чрез интернет/мобилно банкиране.
 
4. Получаване на парите навреме – едно от най-значимите преимущества, освен удобното погасяване на кредити от Креди Йес е това, че избирайки нашите продукти, вие ще получите парите си навреме или точно тогава, когато ви трябват. Тоест те наистина ще ви послужат за справяне с моментните финансови предизвикателства и за изправяне на крака. След това ще ви е много по-лесно да се справите с коректното и навременно погасяване на кредити.
 
Не забравяйте, че екипът на Креди Йес винаги е насреща, за да ви предостави информация при нужда. Не се колебайте да се свържете с нас, ако ви е необходим съвет или информация за определени оферти, както и за това, как да направите погасяване на кредитите си при нас. 

Вземете пари на заемРазгледайте страницата ни за обединяване на кредит

​Коректното погасяване на кредити – от значение са и условията

Погасяване на кредити – какви преимущества ще ви осигури Креди Йес

Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация