Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Кредит за бизнес – ...
  • Кредити

  • Блог

  • Кредит за бизнес – услуга, която придобива все по-голямо значение - III част

Кредит за бизнес – услуга, която придобива все по-голямо значение - III част

0510 / 2023

Причини да се доверите на Креди Йес при нужда от кредит за бизнес  

Видове кредит за бизнес 1
Видове кредит за бизнес според условията
Ще ви изпброим няколко причини, поради които да се доверите на Креди Йес при нужда от кредит за бизнес:
  • Гъвкавост и условия в полза на клиента – по отношение на офертите си за кредит за бизнес ние от Креди Йес предлагаме максимална гъвкавост и условия, които са изцяло в полза на клиента.  Даваме ви възможност при кандидатстването за кредит за бизнес да заявите точно необходимата ви сума, както и срок за погасяване, който ви устройва. Вече отбелязахме, че в портфолиото на Креди Йес са налице оферти за кредит със суми до 5000 лева и такъв, който е обезпечен с имот, със суми до 30 000 лева.
  • Без ограничение по отношение на изразходването на сумата – ако се доверите на Креди Йес при нужда от кредит за бизнес, ние няма да поставяме ограничение по отношение на приложенията, за които бихте могли да използвате взетия кредит за бизнес. Имате възможност да използвате взетия кредит за бизнес за всичко, от което има нужда вашият бизнес – от покриване на текущи разходи през закупуване на нови производствени машини и оборудване до финансиране на важни фирмени проекти.   
  • Бързо и удобно – друга причина да се доверите на Креди Йес при нужда от кредит за бизнес е, че сме се  постарали кандидатстването за кредит за бизнес да бъде максимално бързо и удобно за клиента. Процедурите за кандидатстване за кредит за бизнес са изключително опростени, а изискваните документи са сведени до абсолютния минимум. Не се налага да изготвяте и представяте сложни бизнес планове, нито пък да чакате по опашки и гишета. Просто трябва да ни изпратите кандидатурата си онлайн и да изчакате известието за одобрение. След като въпросното одобрение за кредит за бизнес  е факт, можете да си вземете парите в наш офис или пък по банков път.   
  • Без допълнителни такси и скрити условия – ако изберете да кандидатствате за кредит за бизнес именно от Креди Йес, няма да се сблъскате с допълнителни такси и скрити условия. Ние нямаме практиката да изискваме от своите клиенти такси за вземане и усвояване на кредити. На пазара сме от близо 15 години и за този период от време потребителите и бизнесите са се убедили, че сме коректни и винаги могат да разчитат на нас.  

Разгледайте предложенията ни за сигурен бърз кредит.

Причини да се доверите на Креди Йес при нужда от кредит за бизнес
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация