Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Кредити без доказване на ...
  • Кредити

  • Блог

  • Кредити без доказване на доходи – кои потребителски групи биха могли да се възползват от тях - 1-ва част

Кредити без доказване на доходи – кои потребителски групи биха могли да се възползват от тях - 1-ва част

0406 / 2023

Кредити без доказване на доходи – какво представляват 

Кредит без доказване на доход качество 1
Кредит без доказване на доход - качеството е гарантирано

Услугата, свързана с отпускане на кредити без доказване на доходи, става все по-популярна през последните години. Какво всъщност представлява тази услуга за кредити без доказване на доходи? При нея на даден потребител може да се отпусне кредит, без да се изисква от него да представя трудов договор или някакво друго доказателство за получаваните към настоящия момент доходи. По този начин услугата за отпускане на кредити без доказване на доходи улеснява процедурите по кандидатстване и одобрение за кредит, и значително разширява кръга от хора, които биха могли да се възползват от преимуществата на кредитната сфера.  

Кои потребителски групи биха могли да се възползват от кредити без доказване на доходи           

На практика услугата за отпускане на кредити без доказване на доходи е насочена към максимално широк кръг от потребители. Към нея, разбира се, имат възможност да се насочат потребители, за които по принцип не е проблем да бъдат одобрени за стандартните банкови кредити. По-важното обаче е, че от услугата за предоставяне на кредити без доказване на доходи могат да се възползват също така потребителските групи, за които получаването на стандартен банков кредит е непостижима цел. Ето няколко примера за такива потребителски групи: 
  • кредити без доказване на доходи: потребители, работещи на граждански договор или на свободна практика в съвременния свят много хора не работят на традиционните трудови договори и съответно нямат абсолютно гарантирано ниво на доходи за всеки един месец. Става въпрос за хора, които работят на граждански договор или пък са на свободна практика. За тези потребители доскоро беше доста трудно да намерят достъпен кредит. Благодарение на услугата за отпускане на кредити без доказване на доходи обаче те вече имат възможност да получат допълнителна финансова подкрепа при нужда.  
Останалите групи потребители, които биха могли да се възползват от кредити без доказване на доходи, можете да видите във втора част.


Разгледайте нашите предложеия за бързи кредити.


Кредити без доказване на доходи – какво представляват 
Кои потребителски групи биха могли да се възползват от кредити без доказване на доходи
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация