Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Кредити на вноски – ...
  • Кредити

  • Блог

  • Кредити на вноски – същност и основна информация - 2-ра част

Кредити на вноски – същност и основна информация - 2-ра част

2905 / 2023

За какво да внимавате при вземане на кредити на вноски

При вземане на кредити на вноски трябва да внимавате за размера на месечните вноски, за които ще се договорите с кредитора. Уверете се, че тези месечни вноски напълно отговарят на вашите доходи и финансови възможности като цяло. Или казано по друг начин, че ще можете без никакъв проблем да правите въпросните месечни вноски и същевременно ще ви остават достатъчно финансови средства за водене на нормален начин на живот.

Кредити на вноски - оферта 1
Кредити на вноски - оферта, която не е за изпускане

 

Също така внимавайте за лихвите, които кредиторът ще начислява върху взетата от вас сума. На пазара се предлага огромно разнообразие от оферти за  кредити на вноски, така че изцяло от вас зависи да изберете най-подходящата спрямо собствените си нужди и изисквания. Не се доверявайте на кредитори, които ви предлагат кредити на вноски с неясни или пък видимо неизгодни за вас условия. Най-добрият вариант при вземане на кредити на вноски е начисляваната лихва да бъде фиксирана. Така ще ви е значително по-лесно при изчисленията за парите, които трябва да върнете, и ще сте сигурни, че няма да бъдете ощетени.

Възможно ли е предсрочното погасяване на кредити на вноски

Да, предсрочното погасяване на кредити на вноски е напълно възможно. Дори голяма част от кредиторите на пазара го предлагат като опция при отпускане на кредити на вноски, без да изискват от потребителя заплащане на някаква допълнителна такса за целта. Ако смятате, че евентуално бихте могли да погасите взетия кредит по-рано от крайния срок, предварително проучете дали набелязаният от вас кредитор предлага подобна опция при кредити на вноски. Вземайте кредити на вноски само от кредитори, които дават възможност за предсрочно погасяване на съответните кредити на вноски и не изискват допълнителни такси. Заявяването на предсрочно погасяване на кредити на вноски може да става в офис на кредитора или пък в мобилно приложение (ако кредиторът има такова).


Разгледайте предложенията ни за кредити без поръчител.

За какво да внимавате при вземане на кредити на вноски
Възможно ли е предсрочното погасяване на кредити на вноски
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация