Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Кредити с ниска лихва – ...
  • Кредити

  • Блог

  • Кредити с ниска лихва – какво означават за потребителитe - 2-ра част

Кредити с ниска лихва – какво означават за потребителитe - 2-ра част

2207 / 2023

Кредити с ниска лихва – фиксирана или плаваща

Обсъждайки темата „Кредити с ниска лихва“, е добре да кажем и какви са разликите между това лихвата да е фиксирана или пък плаваща. Ето какво точно представлява всеки от споменатите два вида лихва:
Кредити с ниска лихва - мнения 1
Кредити с ниска лихва - мнения и съвети
  • кредити с ниска лихва: фиксирана лихва – това една лихва да бъде фиксирана значи, че тя остава същата за целия период, определен за погасяване на кредита. В рамките на въпросния период кредиторът няма право да я променя и съответно се елиминира рискът от неприятни изненади за потребителя. Намирането на оферти за кредити с ниска лихва, която е фиксирана, е изключително важно за потребителите, желаещи да вземат кредит с голям размер или пък кредит, отпускан срещу обезпечение с недвижимо имущество. 
  • кредити с ниска лихва: плаваща лихва – що се отнася до плаващата лихва, тя може да бъде променяна от кредитора в рамките на определения за погасяване период. Обикновено подобни промени стават вследствие на изменения и прочитащи тенденции на финансовите пазари. В резултат на това лихвата по кредита е възможно да се намали, но също така и да се увеличи. Съветваме ви да сте особено внимателни при вземането на кредити с ниска лихва, която е плаваща, предварително да проучите добре кредитора и да сте сигурни, че той е достатъчно коректен към клиентите си. 

Кредити с ниска лихва – защо най-добрият вариант е да се насочите към фирми за бързи кредити

При търсене на кредити с ниска лихва най-добрият вариант е да се насочите към фирмите за бързи кредити. От тях ще можете да вземете кредити с ниска лихва точно с желаните от вас размер и срок за погасяване. Значителна част от банковите институции имат изисквания по отношение на минималната сума на кредита. Тоест възможно е да ви се наложи да вземете от тях кредити с ниска лихва с по-голям размер, отколкото всъщност ви трябва. Което означава, че ще изплащате въпросните кредити с ниска лихва за по-дълъг период от време и въпреки ниската лихва отново ще ви излезе солено.      
Ако ви трябват финансови средства наистина спешно, отново правилното решение е да се насочите към офертите за кредити с ниска лихва, предлагани от фирмите за бързи кредити. При тях процедурите за кандидатстване за кредити с ниска лихва са значително по-опростени в сравнение с тези при банковите институции и няма да ви се наложи да чакате седмици наред за одобрение за съответните  кредити с ниска лихва. Освен това вероятно ще можете да кандидатствате за кредити с ниска лихва изцяло онлайн и няма да е нужно да се разкарвате многократно до банкови клонове и да представяте купища документи.

Разгледаите предложенията ни за сигурен бърз кредит

Кредити с ниска лихва – фиксирана или плаваща?
Кредити с ниска лихва – защо най-добрият вариант е да се насочите към фирми за бързи кредити?
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация