Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Кредити срещу ипотека – ...
  • Кредити

  • Блог

  • Кредити срещу ипотека – всичко, което трябва да знаете за тях - 3-та част

Кредити срещу ипотека – всичко, което трябва да знаете за тях - 3-та част

0809 / 2023

Защо да се доверите на Креди Йес при вземане на кредити срещу ипотека

Видове кредити срещу ипотека 1
Видове кредити срещу ипотека спред условията
Докато търсите добра оферта за кредити срещу ипотека, ние ще ви дадем няколко причини да се доверите на Креди Йес: 
  • Кредити срещу ипотека – защо да се доверите на Креди Йес: Максимално изгодни за клиента условия – посредством офертите ни за  кредити срещу ипотека ние от Креди Йес предлагаме максимално изгодни за клиента условия. Даваме ви възможност да кандидатствате за суми от 5000 до 30 000 лева, а срокът за погасяване на кредити срещу ипотека може да бъде до 5 години. Лихвеният процент е фиксиран и се изчислява от оставащата главница. Няма ограничение по отношение на вида на недвижимото имущество, което може да се използва за обезпечение – жилищен имот, търговски обект, земеделска земя и т.н. 
  • Кредити срещу ипотека – защо да се доверите на Креди Йес: Без допълнителни такси и скрити условия – кандидатствайки за кредити срещу ипотека от Креди Йес, потребителите няма да се сблъскат с допълнителни такси или скрити условия. Ние нямаме практиката да изискваме от клиентите такси за вземане и усвояване на кредит. Освен това сме близо 15 години на пазара и за този период от време потребителите са се убедили, че сме коректни и наистина могат да разчитат на нас.     
  • Кредити срещу ипотека – защо да се доверите на Креди Йес: Бързо и удобно – вземането на кредити срещу ипотека от Креди Йес е бързо и удобно за потребителя. Документите, които трябва да представите, са намалени до минимум, а одобрението за кредити срещу ипотека става във възможно най-кратки срокове. Това ще ви позволи да получите финансова подкрепа точно тогава, когато ви е най-необходима.   
  • Кредити срещу ипотека – защо да се доверите на Креди Йес: Професионална консултация – преди вземане на кредити срещу ипотека потребителите нерядко имат нужда от професионална консултация. Ако и вашият случай е такъв, не се колебайте да се свържете със сътрудниците на Креди Йес. Те с радост ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви насочат към вариант, който би бил най-изгоден от гледна точка на вашите потребителски интереси.

Изпробвайте нашия ипотечен кредит калкулатор.

Кредити срещу ипотека – защо да се доверите на Креди Йес?
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация