Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Мога ли да изтегля ...
  • Кредити

  • Блог

  • Мога ли да изтегля кредит без доказване на доход

Мога ли да изтегля кредит без доказване на доход

1209 / 2022
Изправени пред необходимостта да осигурим финансови средства, за да покрием ежедневни разходи или друго, започваме да търсим бързи решения. Най-често опираме до теглене на заем, което е напълно нормално и един от най-предпочитаните варианти за справяне със спешни ситуации. Не са малко хората, които не работят на трудов договор и си задават въпроса дали без доказване на доход това е възможно. Ако кандидатствате в банкова институция, е много вероятно да получите отказ. Банките държат много на постоянния трудов договор и имат строги правила при отпускане на кредити. Но изход от ситуацията винаги има.

Кредит без доказване на доход

За разлика от банковите повечето небанкови институции нямат изискване за доказване на доход и биха ви отпуснали потребителски заем. Освен това процедурата по кандидатстване и одобрение е значително улеснена и ще може бързо и лесно да вземете необходимите ви средства, без да се налага да чакате дни или седмици, за да покриете належащите разходи.
Друг вариант е да кандидатствате за ипотечен кредит, залог за който ще бъде ваш имот, в случай, че спрете да изплащате своите вноски. Така кредиторът ще бъде сигурен, а вие може да се възползвате от по-високите суми, които предлага този продукт.

Мога ли да изтегля кредит без доказване на доход - CREDI YES

Поръчител при кредит без доказване на доход

Въпреки улеснената процедура, ако сумата е по-голяма, може да ви бъде изискан поръчител, който се задължава да отговаря за задълженията ви пред кредитора, при положение, че вие спрете да изплащате. Поръчител може да бъде роднина или приятел. Имайте предвид, че той ще бъде отговорен за връщането на заема, колкото сте и вие.

Какви опасности крие кредитът без доказване на доход

За съжаление не са рядко срещани фирмите, които се възползват от временните затруднения на хората и предлагат изключително неизгодни условия. Не подценявайте опасността да изпаднете в по-лошо финансово положение, ако се доверите на компания със съмнителни условия и високи лихвени проценти. При кандидатстване за заем без доказване на доход трябва да подходите разумно, проучете различните фирми и техните условия, за да се убедите, че сте избрали правилната финансова институция.

Как да кандидатствате за кредит без доказване на доходи

Можете да попълните онлайн молба, да посетите офис или да се обърнете за съдействие към консултант. Заявката се обработва бързо, без представяне на купища документи, а сумата се получава в брой или по банков път. Единственото изискване е предоставяне на валиден документ за самоличност, с които да се удостовери вашата самоличност.

Какви са предимствата на продуктите на Креди Йес

  • Лесно кандидатстване с минимум документи – попълвате онлайн заявка, която отнема няколко минути;
  • Бързо одобрение и получаване на парите веднага;
  • Сам избираш периода и размера на погасителните вноски;
  • Без такси за кандидатстване и обработка на документи;
  • Удобно усвояване на сумата – в един от нашите офиси, разположени в различни точки на страната или по банков път;
Може да направите заявка за кредит тук. Наш служител ще направи връзка с вас, за да ви консултира относно продуктите на Креди Йес и ще отговори на вашите въпроси.


Вземете бързи кредити без трудов договор
 
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация