Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Потребителски кредит с ...
  • Кредити

  • Блог

  • Потребителски кредит с фиксирана лихва - 2-ра част

Потребителски кредит с фиксирана лихва - 2-ра част

0503 / 2024
Потребителски кредит с фиксирана лихва - условия 1
Потребителски кредит с фиксирана лихва - условия

Как да разпознаете потребителски кредит с фиксирана лихва

Ако лихвата е фиксирана, това ще бъде упоменато в условията на самата оферта за потребителски кредит с фиксирана лихва. Ако това не е изрично написано, свържете се с кредитора и го попитайте какъв тип е лихвения процент. Той би трябвало да ви даде тази информация ясно, точно и без никакви увъртания. Ако отговорът му не е ясен или пък усетите нещо друго, което ви кара да се съмнявате, най-добре да се ориентирате към друга компания. Все пак ви трябва сигурност, че наистина ще вземете потребителски кредит с фиксирана лихва и кредиторът няма да притежава правото да променя лихвата, когато си поиска.
 

Потребителски кредит с фиксирана лихва – обърнете внимание и на още негови аспекти

След като сте се уверили, че ви се предлага потребителски кредит с фиксирана лихва, обърнете внимание и на още негови аспекти. Примерно да ви се дава реална възможност да изберете сума и период за погасяване на потребителски кредит с фиксирана лихва, които биха ви устройвали. Както и да няма риск да ви бъдат начислени допълнителни такси или да пострадате от скрити условия в договора. Не пренебрегвайте подобни неща, защото са важни за това вземаният потребителски кредит с фиксирана лихва да е изгоден за вас и да го погасите без проблем.

Как да разпознаете потребителски кредит с фиксирана лихва

Потребителски кредит с фиксирана лихва – обърнете внимание и на още негови аспекти

Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация