Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Седем забавни неща, ...
  • Кредити

  • Блог

  • Седем забавни неща, които да направиш през лятната ваканция

Седем забавни неща, които да направиш през лятната ваканция

1508 / 2022
Лятната ваканция е най-чаканото време от годината, особено ако имате деца. Ваканциите не са само за море или балкан, те ни зареждат положително и ни предоставят възможност да прекараме повече време със семейството си. Има толкова много неща, с които заедно да се забавлявате, без да е необходимо да плащате скъпи почивки. В тази статия сме подбрали 7 идеи за незабравима лятна ваканция. Те могат да бъдат забавни, релаксиращи и супер интересни.

Играйте заедно

Първото нещо, което можете да започнете да правите веднага е да играете заедно. Изключете телевизора и оставете телефоните настрана. Излезте навън и си спомнете какво правехте, когато бяхте малки, особено, ако имате деца, те ще бъдат изключително впечатлени да скачате заедно на ластик или дама, игрите с топка също са добра идея. Гарантирано ще се смеете много, а и ще се раздвижите след продължителното стоене на работното място. 

Седем забавни неща, които да направиш през лятната ваканция - CREDI YES

Организирайте си барбекю вечер

Във времената, когато технологиите сякаш ни разделят повече отколкото ни събират, можете да се обадите на близки и приятели и да организирате парти през уикенда. Пригответе вкусна храна, пуснете си музика, може дори да организирате различни игри, в които да се включат всички.

Лятно кино или театър на открито

Ако сте любител изкуство, можете да разгледате програмата на местните театри или тези на близките до вас населени места. Летните фестивали не са малко. Друго интересно занимание е лятното кино или автокиното, които се организират в топлите летни вечери в цялата страна.

Посетете музей на открито

Посещението на музей на открито е добра опция за семейна разходка през лятото. В България има изградени много такива, където освен традиционните експозиции се организират и различни мероприятия, както с опознавателен характер, така и за забавление. 

Къмпинг

Избора на място за къмпингуване е толкова голям – покрай язовир, река, гора и дори на брега на морето, а дестинациите са многобройни. Независимо дали сте компания от приятели или семейства с деца, това е един невероятен начин да прекарате част от лятната си ваканция. Изберете място близо до природата, далеч от градската среда, изключите мобилните устройства. Можете да ловите риба, да плувате, да събирате билки, да си организирате различни състезания. Това е перфектна комбинация от приключение, забавление и обучение за децата.

Къмпинг с CrediYES

Посетете пещера

В България има десетки пещери, които предлагат туристически обиколки, а лятото е най-подходящият сезон да ги посетите. Единственото, с което трябва да се съобразите, е изборът на подходящо облекло, тъй като въпреки летните горещини, в пещерите е хладно и влажно.

Заложете на екстремно преживяване 

Ако сте любители на силните усещания и екстремни преживявания, спокойно можете да посетите някое от многобройните места, осигуряващи именно такива емоции. Последните години предложенията от този тип стават все повече, предлагат се различни възможности и няма да ви бъде трудно да откриете подходящото за вас.

Бонус съвет – Кулинарен туризъм

Независимо какво ще изберете да правите по време на своята лятна ваканция, експериментирайте с различни храни при своите пътувания. Българската кухня е толкова богата и разнообразна, всеки край и всяко кътче си имат своите кулинарни изкушения, приготвени и поднесени по толкова различни и креативни начини, че може да опитвате едно и също ястие и то да бъде различно всеки път. Не се колебайте при вашите разходки да опитвате различни храни в местните заведения.


Вземете пари на заем за своята лятна ваканция
Нашите предложения за кредит до заплата
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация