Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Защо да се възползваме ...
  • Кредити

  • Блог

  • Защо да се възползваме от кредитиране на стартиращ бизнес

Защо да се възползваме от кредитиране на стартиращ бизнес

2904 / 2022
Имате идея да стартирате малък бизнес, измислили сте всичко до най-малката подробност, разиграли сте всички варианти и вече сте убедени, че вашето ново бизнес начинание ще бъде успешно. Това е чудесно! Но тук идва един от първите проблеми – финансирането и началният капитал, които са ви необходими, за да стартирате.

Каква сума ще ви бъде необходима

Първо е важно добре да прецените сумата, необходима за започване на вашия проект. Съветваме ви да помислите за най-належащите неща, които ще изискват средства, както и за оптимален период напред. Според специалистите срокът една компания да се позиционира на пазара е поне 1 година, затова вие помислете за период от минимум 6 месеца. За да планирате бюджета, трябва да предвидите какви ще бъдат основните разходи – наем, заплати, осигуровки, счетоводител и т.н.

Съвети за финансиране

Ако нямате спестени средства и възможност да заделите от семейния бюджет, то тогава ние ви препоръчваме да се насочите към теглене на кредит. За такъв е възможно да кандидатствате в банкова или небанкова финансова институция за кредитиране. Когато започнете да търсите компания, от която да вземете заем, проучете добре всички възможности, оферти и условия, имайте предвид, че по-ниската лихва не означава по-евтин кредит.
Кредитирането е най-разпространената форма за осигуряване на средства за бизнес начинание. Трудно обаче се намират банки, които да дадат изгодни условия на фирма без история. Ще ви бъдат нужни редица документи, също така е възможно да поискат от вас да изработите и бизнес план, който банката да одобри. Самата процедура може да отнеме известно време.

Защо да се възползваме от кредитиране на стартиращ бизнес - CREDI YES

Бърз заем от Credi Yes

В случай, че бизнес инвестицията, която желаете да направите не търпи отлагане или просто искате да получите сумата веднага, другият вариант за кредитиране е бързи кредити до 5000 лв. Процедурата по разглеждане на документите и отпускане на кредит е значително улеснена. За да получите парите още същия ден, е достатъчно да представите единствено валидна лична карта.
Ако сумата е по-голяма, винаги можете да кандидатствате за ипотечен кредит. Тук процедурата също е облекчена. Освен лична карта е необходимо да представите документ за собственост на имота, който желаете да ипотекирате, а самите заеми достигат до 30000 лв. със срок на погасяване до 5 години. Можете лесно да заявите онлайн кредити, посредством онлайн калкулатора и попълване на кратка заявка.

 
Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация