Facebook pixel
0700 890 550700 890 55

Рефинансиране на кредит

Рефинансиране на кредит
Вземането на кредити е услуга, от която се възползват много потребители. Причините за това са различни – за ремонт, нова кола или належащи разходи. Често се налага тегленето на допълнителни суми и тогава клиентите могат да се възползват от рефинансиране на кредит. 
Рефинансиране на кредит 1
Рефинансиране на кредит - полезна информация

Какво е рефинансиране на кредит

Рефинансирането на кредит е финансов инструмент, който ще промени условията и ще намалите разходите по изплащането на дълговете ви. Ако изтеглите по-голяма сума, ще ви останат свободни средства, които ще са ви от полза, за да покриете належащите нужди или да вложите в други начинания.  

Рефинансирането е опция, която ще промени изискванията и ще ви улесни при изплащането, независимо дали говорим за потребителски или ипотечен кредит, който пък е опция за тегленето на по-голяма сума. 

Как и кога се прави рефинансиране на кредит

Решили сте да правите рефинансиране на кредит? Имате няколко варианта, сред които да изберете:
 
1. Да кандидатствате в институцията, от която сте изтеглили първия заем – ще предоговорите условията, за да постигнете по-изгодни такива;
 
2. Да се обърнете към други кредитни компании – обърнете внимание на всички параметри и условия, които ви предлагат;
 
3. Друга опция, ако имате повече от едно задължение, е да обедините всички в едно – този вариант за рефинансиране на кредит е предпочитан, защото е възможно да получите много по-изгодна оферта
 
От значение е да знаете, че повечето кредитни институции имат условие да бъдат погасени минимален брой вноски преди да се пристъпи към процедура по рефинанс. 

Рефинансиране на кредит - по-лесно управление на личните финанси 

Рефинансиране на кредит е финансов инструмент, който ви гарантира гъвкавост и адаптивност към вашите индивидуални нужди. Той е удобен начин да намалите дължимите лихви и да управлявате финансите си по-ефективно.
 
Ако вече имате един или няколко кредита, но не се справяте с тяхното погасяване или се нуждаете от допълнителни свободни средства - рефинансирането на кредит е чудесен избор за тази ситуация. Вземате заем с по-голяма сума, покривате старите си задължения и ви остават свободни пари. И всичко това може да се случи при много по-добри условия и да ви спести допълнителни разходи по изплащането. С рефинансиране на кредит имате възможността да намалите плащаните от вас лихви и да удължите срока за погасяване.
Рефинансиране на кредит 2
Рефинансиране на кредит - за лесно управление на финансите
 
В Креди Йес разбираме, че рефинансиране на кредит е важно решение и затова нашите експерти са на разположение, за да ви помогнат с всички необходими съвети и информация. Рефинансиране на кредит може да бъде вашият път към по-лесно и организирано управление на личните финанси.
 
С нашата услуга за рефинансиране на кредит предлагаме гъвкаво и индивидуално решение за всеки клиент. Нашата цел е да улесним процеса на рефинансиране на кредит и да го направим достъпен за всеки, който има нужда от финансова подкрепа. Затова и процесът по кандидатстване и усвояване е максимално улеснен. За целта може да посетите офис на компанията, да попълните заявка онлайн в сайта, както и да свалите нашето мобилно приложение, където след регистрация ще можете да управлявате вашия заем. 

Защо е нужно рефинансиране на кредит 

Всяка фаза от живота ви носи различни финансови предизвикателства. Рефинансиране на кредит е един от начините да се справите с тях. Независимо дали сте в началото на своята кариера, в процес на изграждане на семейство или пък се подготвяте за пенсиониране, рефинансиране на кредит може да бъде полезно при всяка ситуация като възможност за вас да преоцените вашите текущи финансови задължения и да ги оптимизирате с оглед на бъдещите си финансови цели.
 
Нашият живот често се променя, а с него и нашите финансови нужди. В Креди Йес разбираме, че управлението на личните финанси може да бъде предизвикателство. Ето защо рефинансирането на кредит е възможност да възстановите контрола над вашите финанси. В Креди Йес разбираме, че животът понякога може да бъде непредсказуем, а финансовите нужди - променливи. Ето защо предлагаме услугата „Рефинансиране на кредит“, която е отлично решение за тези, които вече имат един или повече кредити и се нуждаят от допълнителни средства за покриване на непредвидени разходи. Рефинансиране на кредит ви дава възможността да покриете вашите текущи задължения с по-изгодни условия, което може да намали месечните ви плащания.
 
Ние от Креди Йес сме тук, за да ви помогнем. Възползвайте се от актуалните оферти на сайта ни или се свържете с нас за безплатна консултация. Нашите експерти са готови да отговорят на всички ваши въпроси и да ви насочат към най-добрите решения за вашите финансови нужди.
 
Освен това, ние в Креди Йес предлагаме рефинансиране на кредит дори и на клиенти, които са с лошо ЦКР и не поставяме изисквания за доказване на доход и трудов договор, необходима ви е само валидна лична карта.
 
Не чакайте повече, действайте сега! Свържете се с нас по телефон или онлайн, за да научите повече за това как услугата ни за рефинансиране на кредит може да ви помогне. Нека Креди Йес бъде ваш партньор в постигането на финансовата стабилност, която ви е толкова необходима! 

Доверете се на Креди Йес за рефинансиране на кредит

В Креди Йес разбираме, че финансовата стабилност е основа за по-добър живот. Рефинансиране на кредит е един от начините, по които можем да помогнем на нашите клиенти да постигнат тази стабилност. С рефинансиране на кредит имате възможността да консолидирате вашите текущи дългове в един, който отговаря на вашите финансови нужди и цели. Нашите специалисти ще ви помогнат, за да намерите най-доброто решение, което да отговаря на финансовите ви възможности и цели.
Рефинансиране на кредит 3
Рефинансиране на кредит от Креди Йес
 
Нашата услуга за рефинансиране на кредит е насочена към предоставяне на решения, които са удобни, достъпни и прозрачни. За повече информация може да се запознаете с продуктите, които предлагаме и да потърсите този, който най-добре отговаря на търсения от вас заем:
 
·        Потребителски кредит – до 5000 лв. и срок на погасяване до 21 месеца, като предлагаме изплащане на месечни или седмични вноски, съобразени с вашите доходи;
·        Ипотечен кредит – тук сумите достигат до 30 000 лв., а периодът до 5 години. За да се възползвате от този продукт, трябва да направите ипотека на ваш имот или ваш близък да се съгласи да ипотекира такъв във ваша полза.
 
За да разберете кой от тези продукти е най-добрият вариант за рефинансиране на кредита ви, може да използвате кредитния калкулатор, предоставен на сайта. След като направите своя избор, попълнете кратката заявка и изчакайте наш служител да се свърже с вас по телефон. Ако все още имате колебания, нашият сътрудник ще ви помогне като отговори на всички ваши въпроси. Рефинансиране на кредит е услуга, която може да допринесе за значително подобрение в общо ви благосъстояние.
 
Можете да направите заявка като изберете нужната сума и посочите оптималния за вас период, използвайки кредитния калкулатор в сайта. Сумата на старите задължения ще бъде погасена предсрочно, според законно установените норми.
 
Както при първоначалното заявяване на заем, така и при кандидатстването за рефинансиране на кредит, ще направим оценка на финансовите ви възможности и задлъжнялост към настоящия момент, след което ще получите становище.
 
В случай, че имате нужда от допълнителна консултация посетете един от нашите офиси.
 

Какво е рефинансиране на кредит

Как и кога се прави рефинансиране на кредит

Рефинансиране на кредит - по-лесно управление на личните финанси

Защо е нужно рефинансиране на кредит

Доверете се на Креди Йес за рефинансиране на кредитЗаяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация