Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Креди Йес подкрепя БК ...

Креди Йес подкрепя БК „Хасково“

12.06.2023 г.

Креди Йес подкрепя  БК „Хасково“
През изминалия уикенд БК "Хасково" бе домакин на Националните финали на ББЛ А група-мъже. Баскетболистите на Хасково спечелиха сребърната купа, както и сърцата на препълнената зала. Отборът с треньор Янко Желев успешно се представи в елитната група на ББЛ и въпреки, че за първа година е в А група-мъже, успя да играе финал и да спечели вицешампионската титла.
Креди Йес е дългогодишен партньор на клуба, подкрепяйки развитието на спорта в Хасково и неуморните усилия на ръководството и треньорския състав на отбора за развитието на баскетбола в града.
В речта си след края на мача кметът на Хасково изказа своята благодарност на Креди Йес за подкрепата, която компанията оказва на БК "Хасково" и връчи благодарствено писмо и почетен плакет на г-жа Татяна Ангелова – Административен директор на компанията.

Баскетболен клуб "Хасково" неуморно се труди, за да бъде сред най-добрите отбори в страната, развивайки успешно този спорт в града. В клуба тренират момичета и момчета, разделени в различни възрастови групи. През последните години БК "Хасково" е участник и домакин в много първенства от ББЛ, а отборът неизменно се класира на челните позиции в състезанията, трупайки голям актив от победи.
Екипът на Креди Йес поздравява баскетболистите за отличното представяне и пожелава на клуба още много спечелени купи!

 
Заяви кредит

Назад

Разгледай още

CrediYes и Radio N-JOY

CrediYes и Radio N-JOY

Участвай в играта на CrediYes и Radio N-JOY, oтговори на въпроса и спечели, почивка за двама или ...

Разгледай
Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести

Спортен клуб по вдигане на тежести “Михаил Петров“ - Габрово е един успешен център, ...

Разгледай
Ипотечен заем

Ипотечен заем

Ипотечен заем и колко изгоден е той? Колко и дали е изгоден даден заем до голяма степен зависи от ...

Разгледай
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация