Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
За Коледа, изпълнена с ...

За Коледа, изпълнена с подаръци!

01.11.2022 г.

За Коледа, изпълнена с подаръци!
Коледа е най-вълшебният празник през годината. Въпреки, че до тогава има почти два месеца, ние от Креди Йес планираме те да бъдат, изпълнени с изненади. 
Както многократно сме доказвали, нашите клиенти са важни за нас. Желанието ни е всеки от тях, посетил наш офис, да си тръгне с усмивка. Затова още от 1-ви ноември стартираме кампания "За Коледа, изпълнена с подаръци!". 

Какво е необходимо

Независимо дали сте нов или лоялен наш клиент, вземайки кредит в периода от 1 ноември до 31 декември, вие ще получите подарък от нашите служители.
Ако купувате от рано подаръците, желаейки да се възползвате от настоящите промоции, искате да планирате семейната зимна ваканция или просто да закрепите бюджета за определен период – то тогава кандидатствайте за потребителски кредит. В случай, че ви е необходима по-висока сума, ние ви предлагаме кредит срещу ипотека – без такси за разглеждане на документи, кандидатстване, усвояване и управление на кредита.
За нас няма значение за какво са ви необходими средствата, можете винаги да разчитате на нас като ваш доверен партньор в кредитирането.

Как ще получа подаръка си

За всеки изтеглен кредит от 01.11.2022 г. до 31.12.2022 г. или до изчерпване на количествата вие ще получите атрактивен рекламен подарък от наш служител. За заемите, с главница над 1000 лв., сме ви подготвили стъклени бутилки за топли и студени напитки, раници тип мешка и ледочистачки с ръкавица за студените зимни дни.

Ние ДАваме и подаръци!

Повече информация може да получите във всеки наш офис, както и на телефон: 0700 890 55.


Онлайн Плащане На Кредит
Стоки На Изплащане Без Лихва
500 Лв Кредит
Лихвен Процент Ипотечен Кредит
Новини Кредити

 
Заяви кредит

Назад

Разгледай още

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести

Спортен клуб по вдигане на тежести “Михаил Петров“ - Габрово е един успешен център, ...

Разгледай
Креди Йес подкрепя  БК „Хасково“

Креди Йес подкрепя БК „Хасково“

През изминалия уикенд БК "Хасково" бе домакин на Националните финали на ББЛ А ...

Разгледай
До 500 лв. Cash Back

До 500 лв. Cash Back

Кредит изтегли, до 500 лв. бонус усвои! „Креди Йес“ стартира кампанията „До 500 ...

Разгледай
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация