Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Как да пътешестваме с ...

Как да пътешестваме с малко средства

1805 / 2022

Дойде краят на студените дни и е време за пътешествия, но финансите все не стигат и не ви остава възможност да спестите достатъчно, колкото и да се опитвате. Специалистите от Креди Йес събраха за вас няколко идеи за туристически преживявания, които няма да ви струват много пари.

Бъдете турист в родния град

Звучи ви много изтъркано, защото знаете всяка пресечка наизуст. Опитайте се да влезете в обувките на някой, който идва за първи път във вашия град. Къде бихте го завели вие, с какво бихте се похвалили? А от кога не сте посещавали местните музеи или тези в близките населени места? Опитайте и ще се изненадате колко по-различно изглежда родното ви място през очите на един турист.

Безплатни събития

Разглеждали ли сте наскоро културните календари на градовете. Изберете си дестинация, която не е много отдалечена и разгледайте културния календар. Има толкова много безплатни събития, които можете да посетите. Не забравяйте, че културните и фолклорните традиции на страната са многообразни и пъстри, а събитийните календари предлагат богато разнообразие от мероприятия.

Често по време на различни празници и събития музеите и галериите предлагат безплатен вход за посетители, което също е спестен разход.

Сред природата

Еко туризъм – защо не? Напълнете една раница с всичко необходимо и излезте сред природата, устроите си пикник по средата на нищото. Пролетта е идеалният сезон, в който можете да предприемете такива пътешествия. Времето е чудесно, нито много топло, нито студено, въздуха е чист и свеж. Това, гарантирано, ще ви зареди с нови сили. Съберете група от приятели и си организирайте различни игри сред природата. Това е страхотно занимание, особено ако с вас има и деца. Независимо дали ще направите това в близкия парк или ще предприемете поход по някоя екопътека, средствата, които ще отделите за начинанието са минимални, а резултатът ще бъде максимален. Ако сте от хората, които обичат да обикалят с часове, можете да разгледате справочниците за екопътеки. Там ще откриете много маршрути, по които можете да поемете.

Как да пътешестваме с малко средства - CREDI YES
Как да спестим пари по време на пътуване

  • Пригответе си храна – вместо да давате пари за това навън, можете да си направите нещо вкусно вкъщи, което да хапнете по време на пътешествието;
  • Не забравяйте термоса с кафе или чай независимо дали говорим за храна или напитки, можете да приготвите и двете неща сами у дома;
  • Cлeдeтe туристически блoгoвe – в тях ще нaмepитe актуална и пoлeзнa инфopмaция, цeнни cъвeти, идeи и дecтинaции, зa ĸoитo дopи нe cтe пoдoзиpaли, чe cъщecтвyвaт;
  • Пpoвepeтe за ĸoмбиниpaни билети – в много туристически дестинации се предлагат комбинирани билети, с които можете да посетите няколко забележителности на преференциални цени. 



Вземете онлайн кредит веднага
Пътешествайте с пари на заем

Заяви кредит
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация