Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Креди Йес подкрепи ...

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести

09.05.2022 г.

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести
Спортен клуб по вдигане на тежести “Михаил Петров“ - Габрово е един успешен център, развиващ спорта Вдигане на тежести, дал на България световни и европейски шампиони за юноши и мъже. Клубът е създаден с идеята да открива, развива и запазва любовта към спорта. Там в момента тренират около 20 състезатели в различни възрастови групи. Една от големите надежди на СКВТ “Михаил Петров“ е Петьо Петров. Той е роден през 2005 г. и вече 6 години полага неимоверни усилия в тренировките, което през последните години неизменно го нарежда в тройката на България в различните възрастови групи, през които преминава.
Съзнателен и отговорен той методично подобрява своите резултати. През месец март тази година, при участие в Държавното първенство за Кадети – 17 години, Петьо побеждава всички и се класира на 1-во място, което му отрежда място сред националите, които ще се подготвят за Световното и Европейското първенства през 2022 г. За да е успешната тази подготовка са нужни средства, с които клубът в момента не разполага. Верни на себе си и идеите, в които вярваме, ние от Креди Йес не се поколебахме да окажем подкрепа на младата надежда и спортния клуб в този важен за тях момент. Ние вярваме, че мястото на бъдещите шампиони е в залата, затова ще продължаваме да ги  мотивираме да постигат все по-добри резултати.

Ръководството и служителите на Креди Йес пожелават успех на Петьо и се надяват, че неговите усилия ще се увенчаят с успех и златни медали! 

Назад

Разгледай още

СПИСЪК НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ОТ ТРЕТАТА СЕДМИЦА НА ЛЯТНАТА ТОМБОЛА

СПИСЪК НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ОТ ТРЕТАТА СЕДМИЦА НА ЛЯТНАТА ТОМБОЛА

Третата седмица от нашата лятна томбола измина и имената на късметлиите вече са известни! За да ...

Разгледай
Ипотечен кредит #Без граници

Ипотечен кредит #Без граници

Ако живеете извън страната и имате нужда от средства, „Креди Йес“ предлага ипотечни ...

Разгледай
Печеливши от последната седмица в лятната томбола на "Креди ЙЕС"

Печеливши от последната седмица в лятната томбола на "Креди ЙЕС"

Честито на печелившите от последната седмица на лятната томбола „Вземи кредит и участвай за ...

Разгледай
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация