Facebook pixel
0700 890 550700 890 55
Креди Йес подкрепи ...

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести

09.05.2022 г.

Креди Йес подкрепи състезател по Вдигане на тежести
Спортен клуб по вдигане на тежести “Михаил Петров“ - Габрово е един успешен център, развиващ спорта Вдигане на тежести, дал на България световни и европейски шампиони за юноши и мъже. Клубът е създаден с идеята да открива, развива и запазва любовта към спорта. Там в момента тренират около 20 състезатели в различни възрастови групи. Една от големите надежди на СКВТ “Михаил Петров“ е Петьо Петров. Той е роден през 2005 г. и вече 6 години полага неимоверни усилия в тренировките, което през последните години неизменно го нарежда в тройката на България в различните възрастови групи, през които преминава.
Съзнателен и отговорен той методично подобрява своите резултати. През месец март тази година, при участие в Държавното първенство за Кадети – 17 години, Петьо побеждава всички и се класира на 1-во място, което му отрежда място сред националите, които ще се подготвят за Световното и Европейското първенства през 2022 г. За да е успешната тази подготовка са нужни средства, с които клубът в момента не разполага. Верни на себе си и идеите, в които вярваме, ние от Креди Йес не се поколебахме да окажем подкрепа на младата надежда и спортния клуб в този важен за тях момент. Ние вярваме, че мястото на бъдещите шампиони е в залата, затова ще продължаваме да ги  мотивираме да постигат все по-добри резултати.

Ръководството и служителите на Креди Йес пожелават успех на Петьо и се надяват, че неговите усилия ще се увенчаят с успех и златни медали! 


Предсрочно Погасяване На Ипотечни Кредити
Заем Без Доказване На Доход
Кредит Само С Лична Карта
Проблемни Кредити
Вноска По Кредит

 
Заяви кредит

Назад

Разгледай още

Програма за лоялни клиенти

Програма за лоялни клиенти

За последните 10 години “Креди Йес“ се превърна във водещ и доверен партньор, ...

Разгледай
Печеливши от втората седмица на лятната томбола

Печеливши от втората седмица на лятната томбола

Поздравяваме всички печеливши от втората седмица в нашата лятна томбола! Ако искаш и ти да спечелиш ...

Разгледай
Креди Йес празнува своя петнадесети рожден ден

Креди Йес празнува своя петнадесети рожден ден

15 години Креди Йес: Кредит изтегли - подарък получи Продължаваме да ДАваме! През април ще ...

Разгледай
Потребителски кредит Ипотечен кредит
Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация